Galaxy W kullanıcıları?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W kullanıcıları?
arkadaşlar galaxy w almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bazı sorular var:
1-)telefonda oyun oynıyınca-internete vs. girince telefon ısınıyor mu?
2-)telefonun oyun performansı nasıl(gtaIII-modern combat serisi-nova serisi-nfs serisi-gangstar rio-fifa-real racing2-shadowgun vs. bunları açar mı yada kasmadan oynarmıyım?)[not:telefona rom yükleme-root yapma-chainfire3d yükleme işlemlerini yapmıcam.]
3-)forumlarda 1.4ghz tek çekirdek işlemcisine kanma falan diyolar neden?
4-)günde2 saat radyo dinlerim(kulaklıkla),1saat wifiden internete girerim,1saat oyun oynarım.şarjı nekadar gider?
5-)internetten indirilen dosyaları veya herhangi bir apkyı kurup uygulamayı açtığımda yüklenen sd dosyalarını nereye kaydediyor telefona mı?sd karta mı?
6-)kulaklığı nasıl?
7-)fotoğraf çekerken odaklı çekiyo ama makro(yakın çekim)yapıyormu?
arkadaşlar eğer galaxy w kullanıp sorularımı cevaplayan olursa çok sevinirim şimdiden herkese :tşk:

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Merhaba Galaxy W modelini ağustos başı gibi alacağım çok detaylı inceledim, teknoloji marketlerinde 30dk inceledim ve incelememin sonucu olarak sorularınızı cevaplayayım
1-) Oyun ve internette metal kasa olmadığı için öyle anormal bir ısınma yok her telefondaki gibi.
2-)Bunun hakkında pek bir fikrim yok fakat kullanıcı yorumları ile gta3 de bazılarında az kasma, nova3 ve shadowgun gibi oyunları da rahat oynatıyormuş.
3-)Bunu demelerinin sebebi şudur 1.4GHz OC'lu işlemci olmasıdır orjinali 1GHz dir. Fakat samsung bunu OverClock yaparak arttırmış. Gerçi sonuçta samsung yapmış biz yapmadığımız için sorun olacağını hiç zannetmiyorum çünkü işlemci performansı çok iyi.
4-) Bunun hakkında pek fikrim yok fakat Her android gibi bununda şarj sorunu varmış. Telefonu alınca yazarım
5-)Fikrim yok.
6-)Fikrim yok.
7-)Kamerası gayet iyi
8-)Kamerası gayet iyidir Auto-Focus'lu 5mp Macro özelliğide vardır.

Kamera özelliğini çok sormuşsun sana birkaç foto vereyim ;

• Beğen
Tepkiler: Kerim.
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Galaxy W modelini ağustos başı gibi alacağım çok detaylı inceledim, teknoloji marketlerinde 30dk inceledim ve incelememin sonucu olarak sorularınızı cevaplayayım
1-) Oyun ve internette metal kasa olmadığı için öyle anormal bir ısınma yok her telefondaki gibi.
2-)Bunun hakkında pek bir fikrim yok fakat kullanıcı yorumları ile gta3 de bazılarında az kasma, nova3 ve shadowgun gibi oyunları da rahat oynatıyormuş.
3-)Bunu demelerinin sebebi şudur 1.4GHz OC'lu işlemci olmasıdır orjinali 1GHz dir. Fakat samsung bunu OverClock yaparak arttırmış. Gerçi sonuçta samsung yapmış biz yapmadığımız için sorun olacağını hiç zannetmiyorum çünkü işlemci performansı çok iyi.
4-) Bunun hakkında pek fikrim yok fakat Her android gibi bununda şarj sorunu varmış. Telefonu alınca yazarım
5-)Fikrim yok.
6-)Fikrim yok.
7-)Kamerası gayet iyi
8-)Kamerası gayet iyidir Auto-Focus'lu 5mp Macro özelliğide vardır.
:tşk:

enes-1907

enes-1907

Üye
arkadaşlar wonder de sorun yaşarsınız oyunlarda özellikle gta 3 te ama neo v ye bakın derim herşeyiyle wonderden üstün wonderin işlemcisi 1,4 neo v nin 1 ghz ama wonderin işlemcisi overlocklu ...yani neo v öneririm ve soracağınız tüm sorulara kullanıcısı olarak cevap veririm..

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar wonder de sorun yaşarsınız oyunlarda özellikle gta 3 te ama neo v ye bakın derim herşeyiyle wonderden üstün wonderin işlemcisi 1,4 neo v nin 1 ghz ama wonderin işlemcisi overlocklu ...yani neo v öneririm ve soracağınız tüm sorulara kullanıcısı olarak cevap veririm..
Oncelikle :tşk:
Ya normalde bende neo v düşünüyodum ama sar değeri çok yüksek.sar degeri dusuk olsa direk neo v alirim ama malum :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Xperia pro ya bak o zaman Sar değeri 1 den yüksekse sorun yaratır neo v sar değeri kaç bilmiyorum ama neo v galaxy w ile kıyaslanması yanlış :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
5) telefona kaydediyor.

ozakin70

ozakin70

Üye
Ram olan telefonlarda ayni bilgisayar gibi kendine kayd eder
mesala pc de c ye e akilli telefonlardada telefonun hafizasina

- - - Eklendi - - -

nasıl her şeyiyle üstün ya bi güldürme beni:kop2: gören neo yu bişiy sanacak wonder ın işlemci overlocku 1 ghz den 1.4 e yükselmiş yani orjinal kalsa aynı işlemci

enes-1907

enes-1907

Üye
Ram olan telefonlarda ayni bilgisayar gibi kendine kayd eder
mesala pc de c ye e akilli telefonlardada telefonun hafizasina

- - - Eklendi - - -

nasıl her şeyiyle üstün ya bi güldürme beni:kop2: gören neo yu bişiy sanacak wonder ın işlemci overlocku 1 ghz den 1.4 e yükselmiş yani orjinal kalsa aynı işlemci
sistemden anlasan gülmezsin..evet neo nun 1 ghz ama arayüzü çok iyi olduğundan işlemci telefona cuk die oturmuş.gta 3 te wonder kasarken neo v nasıl kasmıyor o zaman cvp ver bakim....:naughty:

• Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
sistemden anlasan gülmezsin..evet neo nun 1 ghz ama arayüzü çok iyi olduğundan işlemci telefona cuk die oturmuş.gta 3 te wonder kasarken neo v nasıl kasmıyor o zaman cvp ver bakim....:naughty:
Galaxy W nin 1,4 ghz overclocklu işlemcisi dışında hiç bir şeyi yok onun dışında Neo V nin ekran pixel'i çözünürlüğü TFT Led ekranı Wonder'ı eziyor. Neo V sadece Galaxy S ile kıyaslanabilir :oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
5) telefona kaydediyor.

Telefon hafizasi dolu olursa sd kartami kaydediyo mu?

- - - Eklendi - - -

Xperia pro ya bak o zaman Sar değeri 1 den yüksekse sorun yaratır neo v sar değeri kaç bilmiyorum ama neo v galaxy w ile kıyaslanması yanlış :D

Neo v sar:1.10-wonder sar:0.52-xperia pro sar:0.80.
Xperia pro iyi telefon ama 800tlden hatta 750tlden yukarısı bi gıdım oynamaz.ama yinede :tşk:

- - - Eklendi - - -

Galaxy W nin 1,4 ghz overclocklu işlemcisi dışında hiç bir şeyi yok onun dışında Neo V nin ekran pixel'i çözünürlüğü TFT Led ekranı Wonder'ı eziyor. Neo V sadece Galaxy S ile kıyaslanabilir :oke:
Evet aynen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt