Asphalt 7 v1.0.0 HD

Sponsorlu Bağlantılar

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
emegeine sağlık ama bu aspalth serisi hiçbir işe yaramayan oyun millet nasıl bekliyo bunu hepsi aynı :)) dandik araba vermiş RANGE lerle yarışıyon yeni fak atıyon tur bindiriyon :)) zaman kaybı 5 para etmez

Oyun şuanda test aşamasında olduğundan çok kötü grafiklere ve performansa sahip(bazı modeller dışında) bu nedenle birçok kişi önce markette yayınlanmasını bekliyor.

reaurora

reaurora

Üye
oyun i9003 te gayet iyi ve stabil çalıştı. yalnız tek mesele beklediğimiz grafikler bunlar değildi. böyle bol efekt bekliyorduk :D

numan baba

numan baba

Üye
Usta xperia s var tüm ekranlar için apk yi indirsem olur mu

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Usta xperia s var tüm ekranlar için apk yi indirsem olur mu

Uygulamanın bazı modellerde iyi çalıştığı biliniyor ama sizin cihazda nasıl bir performans sergiler bilemiyorum bu yüzden denemeniz lazım.

Kubde

Kubde

Üye
GlZip yardımıyla klasöre nasıl çıkarılıyor ben anlayamadım birisi anlata bilir mi lütfen..

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
GlZip yardımıyla klasöre nasıl çıkarılıyor ben anlayamadım birisi anlata bilir mi lütfen..

GLZip çalıştırabilir java dosyasıdır ve normal bir windows uygulaması gibi açmanız gerekiyor. Açtıktan sonra Unpack butonuna tıklayarak indirdiğiniz amz dosyasını ekleyeceksiniz daha sonra uygulama kendisi çıkarma işlemini yapacaktır.

Kubde

Kubde

Üye
geçerli bir win32 uygulaması değil deyip hata veriyor ben yine anlayamadım beyefendi üzerine tıklıyorum aynen öyle diyor

devilmy

devilmy

Üye
9003 de 2 bölumden sonra oyundan atıyr market surumu cıksada onu oynasak

KENY15

KENY15

Üye
Ben bu amz dosyasını indirdim de gl zip i indirdim nasıl kullanıcam winrar dosyası var içinde sadece dosyalar var yardım

- - - Eklendi - - -

bir de bir sürü apk indirdim denedim hepsinde de wifi ile indirmeye çalışırken network eror verdi tekrar tekrar oysa wifi ya baglıydım yardım

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Öf öf grafikler süper.Sürüş zevki kötüdür.Oynamıycam ben.:P:

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
canaytekin

canaytekin

Üye
Ben bu amz dosyasını indirdim de gl zip i indirdim nasıl kullanıcam winrar dosyası var içinde sadece dosyalar var yardım

- - - Eklendi - - -

bir de bir sürü apk indirdim denedim hepsinde de wifi ile indirmeye çalışırken network eror verdi tekrar tekrar oysa wifi ya baglıydım yardım
dostım kımse ındıremıyo artık zaten wıfıden gameloft engellemıs buyuk ıhtımalle

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
dadaraz

dadaraz

Üye
gelmez o, boşuna beklemeyin, dağılın... :oke:

KENY15

KENY15

Üye
Acilma ihtimali var mi sizce sonra yani boyle kalamaz sonucta para verip indirsen bile sd dosyalarini wifidan falan indiriyosun buyuk yazik

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
geçerli bir win32 uygulaması değil deyip hata veriyor ben yine anlayamadım beyefendi üzerine tıklıyorum aynen öyle diyor

GLZip açmak için bilgisayarınızda Java olması gerekir.
XP İşletimde sorunsuz açılması lazım ancak Vista veya Win7 kullanıyorsanız aşağıdaki dosyayı indirin ve rar'dan çıkan komut dosyasına tıklayarak çalıştırın.

Buyrun arkadaşlar beyaz yol hatası alanlar için bir çözüm geliştirilmiş
Modifiye edilmiş dosyayı sdcard/android/data/com.gameloft.android.GAND.GloftA7HP/files/data/DeviceConfig klasöründeki ile değiştirin ve oyunu yeniden açın

Uygulayanlar geri dönüş yaparsa iyi olur en azından çalışıyormu anlarız.

golsarion

golsarion

Üye
apk link'i ölü

troy25

troy25

Üye
eline sağlık.arkadaşlar bu oyun kaç megabayt bilen söyleyebilirmi lütfen..

steganos

Üye
s3 e hangisi

Üst Alt