Bro'm Nasılsın?
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: Gönder tabi. e-posta vereyim de ona gönder. Pek giremiyorum foruma bu aralar. Genişletmek için tıkla ... olur
TheM-CK' Alıntı: Gönder tabi. e-posta vereyim de ona gönder. Pek giremiyorum foruma bu aralar. Genişletmek için tıkla ... olur
MrTech Üye Bro'lar Hadi Ben Kacar.Allah Rahatlık Versin.Kandiliniz Mübarek Olsun.Büyüklerimin Ellerinden,Küçüklerimin Gözlerinden Öperim.Saygılar.İyi Geceler
Bro'lar Hadi Ben Kacar.Allah Rahatlık Versin.Kandiliniz Mübarek Olsun.Büyüklerimin Ellerinden,Küçüklerimin Gözlerinden Öperim.Saygılar.İyi Geceler
tarxhn Üye hayde gece kalan arkadaslar telefonum otmeye başladı bence huzurlarınızdan ufaktan allahın izni ile çıkayım
hayde gece kalan arkadaslar telefonum otmeye başladı bence huzurlarınızdan ufaktan allahın izni ile çıkayım
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyidır senden naber Bro'm? Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim Bro'm.
SHS Üye ben mobilden de bakıyorum, pc görünümünde gruptayken mobile geçince grupta mobil oluyor, bu şekilde konuları yerimine kaydettim not: amma uzun yazdım
ben mobilden de bakıyorum, pc görünümünde gruptayken mobile geçince grupta mobil oluyor, bu şekilde konuları yerimine kaydettim not: amma uzun yazdım
StunnerDead Üye ynsemrekose' Alıntı: two men a half man merlin game of thrones Genişletmek için tıkla ... İzledim