-efşan
Üye
çok teşekkür ederim abim
gece gündüz uyuyor yahu ben bile sevemiyorum nerdeyse![]()
Ağzını yirim ben onun ya.

çok teşekkür ederim abim
gece gündüz uyuyor yahu ben bile sevemiyorum nerdeyse![]()

Tatlı rüyalar kardeşim![]()

Abilerim,ablalarım hepinize iyi geceler diliyorum kandiliniz mübarek olsun hepiniz güzel insanlarsınız kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum ve tatlı rüyalar![]()

Abilerim,ablalarım hepinize iyi geceler diliyorum kandiliniz mübarek olsun hepiniz güzel insanlarsınız kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum ve tatlı rüyalar![]()

Ağzını yirim ben onun ya.![]()
bazen uyanıp kaş göz hareketleri yapıyor çok tatlı. Ondan böyle şeyler görünce daha da sevesi geliyor insanın 

iyi gine dayak yememişsin
bazen uyanıp kaş göz hareketleri yapıyor çok tatlı. Ondan böyle şeyler görünce daha da sevesi geliyor insanın
bi kere rahatsız ettim video çektim o uyuyorken, annem yakaladı az kalsın dayak yiyordum![]()
ama hıcte bılem ne tek kalması

bi kere rahatsız ettim video çektim o uyuyorken, annem yakaladı az kalsın dayak yiyordum![]()
Aman dikkat. 

iyi gine dayak yememişsin
istersen bi ara videoyu da gönderirim abi
Aman dikkat.
Öp benim için onu ama rahatsız etme tabi. Az büyüsün de yeni fotoğraflar isterim.![]()

olur yolla pm at izleirm
kaçtımistersen bi ara videoyu da gönderirim abi
kaçtımistersen bi ara videoyu da gönderirim abi