nasıl yani çok saçma neden zarar görsün ki kalınlıkları aynı sayılır zatentelefonumun sim kartının içine giren hafıza kartımı çıkarabileceklerini , ancak bu işlemin sonucunda hafıza kartımın zarar görebileceğini söylediler bende vermedim aldım telefonumu ..

gerçkten çok korkutucu bi kavgaşaka bi yana iki iğne bul uçlarına japon yapıştırıcı sür simkarta değdir bekle biraz kurusun sonra çok çok yavaş çek işe yarar heralde ama denemedim biyerde okumuştum
![]()
kardeşim kusura bakma ama sen suçu birazda kendinde ara. eğer forumda yazdığın gibi servise gidip bozulur mu şöyle olur mu böyle olur mu şunu yapmayın bunu yapmayın dediysen adamlarda öle demiştir. git tekrar ver servise ve sabret
- - - Eklendi - - -
illa kendinize heyecan arıyosunuz japon yapıştırıcısi ile oyun olur mu sonra fazla kaçıracak telin bi tarafını yapıştıracak ileri de birgün sökmeye çalışırken kırmadan çıkaramayacak. başıma geldi çünkü onun yüzünden arkadaşın tel hurda oldu
2. Kez gittim arkadaşlar bu kez gittiğimde beni azarlayan kız orda değildi bende yanındaki kızla konuştum , yanındaki kız benle daha sıcak kanlı konuştu , bir ara abla dememe bozulsada .
Telefonu teslim ettim şu an bekliyorum.
Arkadaşlar siz siz olun sim kartı girişine hafıza kartı sokmayın.
gece geç bir saatte internet cafe ye gittim o ara telefona birşeyler yükleyim dedim , kafam çok fazla derecede dalgındı , (askerlik problemleri , , sağlık problemleri , aşırı diş ağrısı , kuru göz hastalığı problemi , ailevi problmler , kız arkadaş sorunu , bağımlılıklar ........... ..)
neyse hafıza kartını takmaya çalışırken dalgınlıkla sim kart girişinin içine girdi ....
valla hemşerum eğer sende bu kadar dert varsa kazma kürek hazır Allah kurtarsın
efendi ol sinirimi bozma.klavyede tartışan tiplerden de değilim bilgin olsun.
Niye bu kadar tepki veriyorsun ki arladaşım? Arkadaş kötü birşey söylememiş ki... Bunca derdin varken hala yaşıyorsan bu telefon olayı sana vız gelmeli yani.
gece geç bir saatte internet cafe ye gittim o ara telefona birşeyler yükleyim dedim , kafam çok fazla derecede dalgındı , (askerlik problemleri , , sağlık problemleri , aşırı diş ağrısı , kuru göz hastalığı problemi , ailevi problmler , kız arkadaş sorunu , bağımlılıklar ........... ..)
neyse hafıza kartını takmaya çalışırken dalgınlıkla sim kart girişinin içine girdi ....