flash player lumia 900 de yoksa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
flash player lumia 900 de yoksa
slm arkadaşlar ben lumia 900 alacağım her şeyim tamam almam için sadece 2 bilgiye ihtiyacım var

1. Flash player lumia 900 de yokmu yoksa ileride olacakmı kısa süre içerisinde

2. Lumia 900'e wp 8 güncellemesi atılabilecekmi

Lütfen tam bilgisi olan cevaplasın bu cevaplardan sonra lumia 900 alacağım inşallah hayalimdeki telefona kavuşacağım

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı telefonu satan firmalara yada nokia nın sitesine bak bence.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1-flash player yok html5 var
2-wp8 guncelleme olarak mevcut cihazlara verilmeyecek. Lumia900 icin wp7.8 guncellemesi var fakat iceriginin ne oldugu wp8 arayuzu haricinde belli degil. Cunku yazilim daha hazir degil bolumdeki haberleri okuduysan wp8 in getirileri mumkun oldugunca wp7.8 ile mevcut cihazlara verilecek diye resmi aciklama var.
Ama madem hayalindeki telefon lumia900 sordugun şeyler icin vazgecmeye degmez.

hsngul44

hsngul44

Üye
    Konu Sahibi
hayır vaz geçmeyeceğim sadece bilgi amaçlı soruyorum yukarıda belirttiğim gibi ama flash olmaz mi ya en çok işime yariyan

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
flash artık telefonlarda yalan oluyor adobe mobilden çekti desteğini.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
can kardeşimin de soyledigi gibi adobe firmasi 15agustostan itibaren mobil platformlar icin flash player geliştirmesi yapmayacak. Yani sonuc olarak neredeyse bir kac gunde bir guncelleme gelen flash player guncellenmeyerek kisa surede işlevini yitirecektir. Bir de galiba yurtdişindasiniz eger imkaniniz varsa şimdi lumia900 alip 6-8 ay sonra wp8 li cihazlarla degiştirebilirsiniz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
can kardeşimin de soyledigi gibi adobe firmasi 15agustostan itibaren mobil platformlar icin flash player geliştirmesi yapmayacak. Yani sonuc olarak neredeyse bir kac gunde bir guncelleme gelen flash player guncellenmeyerek kisa surede işlevini yitirecektir. Bir de galiba yurtdişindasiniz eger imkaniniz varsa şimdi lumia900 alip 6-8 ay sonra wp8 li cihazlarla degiştirebilirsiniz.

Memleket ayrı güzel de biz de mi yurtdışında olaydıık ecep :hmmm

zorbaa

Üye
ben sanki bi ara markette ucretli flas gordum gibi suan tr yim tlf yanimda degil olsaydi bakardim ama flas ucretli var diye biliyorum

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Zaten gereken cevap verilmiş.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt