OttomaN TigeR
Üye
kendi hemşehrisine torpil geçiyorlarşaka bir yana daha kesin bir şey yok

kendi hemşehrisine torpil geçiyorlarşaka bir yana daha kesin bir şey yok

Helal olsun Lumia900 e 4 katı cihazla böyle kapışıyosa söylencek söz yok![]()
demi ya!!!demi ya!!!
Aynen 4 çekirdeği ezip geçti mübarek...
öyle abi stressimi aldı video biraz ya

geçen elime bi nexus geçti kasım kasım kasılıyor multitaskingteGalaxy s3 niye bu kadar yavaş?
Galaxy s3 niye bu kadar yavaş?
Çekirdeklerini çitledim o yüzden pert olmuş olabilir mi?Galaxy s3 niye bu kadar yavaş?

geçen elime bi nexus geçti kasım kasım kasılıyor multitaskingte
Çekirdeklerini çitledim o yüzden pert olmuş olabilir mi?![]()

İlk kez senin gibi biri ellediyse ondandır Yunus.geçen elime bi nexus geçti kasım kasım kasılıyor multitaskingte

Eloph çitlemiş.![]()
olabilir hünkarım 
olabilür ben pek iyi davranmam çözemedim be ne karışık şey o öyle üstten alttan yanlardan yönlerden habire bişeyler çıkıyor arkadaşla değiştikte şöyle üç dört günlüğüneİlk kez senin gibi biri ellediyse ondandır Yunus.
- - - Eklendi - - -
olabilir hünkarım
![]()

nexusun ekran cozunurlugu işlemciyi aşiri yoruyor. Yavaşligi ve goruntu kalitesi yogun kullanimda bu yuzden duşuyor.
amaaan begim andoid alacaktım vazgeçtim vallahi hiç kullanışlı değil şöyle benim gibilerin anlayabileceği şekilde basit bi wp var heraldenexusun ekran cozunurlugu işlemciyi aşiri yoruyor. Yavaşligi ve goruntu kalitesi yogun kullanimda bu yuzden duşuyor.

vallaha çoğu yerde s3 ü kimse beğenmiyor özellikle s3 yerine s2yi tercih ediyor millet veya burada olduğu gibi lumia900 tercih ediyorlarmadem öyle bu 10milyona yakın satılan s3 leri kim aldı arkadaş
![]()
![]()

amaaan begim andoid alacaktım vazgeçtim vallahi hiç kullanışlı değil şöyle benim gibilerin anlayabileceği şekilde basit bi wp var heralde![]()