The Amazing Spider-Man (lisanslı apk+sd dosyaları&kendi galaxy s2 telefonumdan alınma SS.li)

Sponsorlu Bağlantılar

tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
The Amazing Spider-Man (lisanslı apk+sd dosyaları&kendi galaxy s2 telefonumdan alınma SS.li)
2.3.6 yüklü Galaxy S2 ile sorunsuz tek seferde çalıştırdım. yalnız apkyı kurup wifiden dosyaları indirmeye çalışınca lisans hatası veriyor.özellikle verdiğim linklerdeki sd dosyalarını sdcard\android\data dizinin altına kurmalısınız. kendi telefonumdan birkaç tane görüntü çektim onları da görebilirsiniz

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Alternatif olsun diye onaylandı. Yoksa aynı sürüm forumda mevcut...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
ben konuyu açtığımda sadece oyunun çıkacağına dair konular falan vardı yoksa böyle şeylere özellikle dikkat ederim.o zaman bu konuyu silmeni rica ediyorum böyle olursa daha memnun olurum

aydnzara

Üye
3 dosyayı birlestiripmi atıyoruz neden tek dosya yok

nouma35

Üye
paylasım ıcın sagolasn sd yı yukledıın sıteden co khızlı ındırıyr umarm calısır telefonmda

troy25

troy25

Üye
teşekkürler

americanboy

americanboy

Üye
sd yi sölediğin yere attım ancak yinede indirme kistiyor wifi den sd yi nasıl olacak acaba

PriZm

PriZm

Üye
oyun internet olmadan açılmıyor bir çözümü varmı? :S

aklimin54

Üye
ya çok güzel paylaşım eline sağlık da aga zippyshare dan başka upload sitesi yok mu ya.Çok yavaş çekiyor

Euphoria-

Üye
:tşk:

valent

valent

Üye
Açılıyor ama oyundan atıyor

tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
açıkçası ben bir kez lisans kontrolü yaptığını düşünüyordum ama şimdi denedim bende de internet bağlı olmadığında oyunu kapatıyor.benim telefon 24 saat nette olduğu için bu sorunu farketmedim lucky patcherdan bilgim yok o yüzden kesin çözüm müdür bilemiyorum kusura bakmayın

ore_nore

Üye
ben de s2 kullanıyorum burdaki dosyaları tele attım internet açık giriyorum lisans kontrolu yapıyor succesfull diyor tab ok diyor basıyor tekrar lisans kontrolu yapıyor gene aynı seyler çıkıyor bir türlü oyuna giremedim sorun nedir acaba yardımcı olabilir misiniz ?

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
ben de s2 kullanıyorum burdaki dosyaları tele attım internet açık giriyorum lisans kontrolu yapıyor succesfull diyor tab ok diyor basıyor tekrar lisans kontrolu yapıyor gene aynı seyler çıkıyor bir türlü oyuna giremedim sorun nedir acaba yardımcı olabilir misiniz ?

siz yazınca özellikle baktım evet, ok dedikten sonra bir kontrol daha yapıyor ama o ekran bende yarım sn. bile kalmıyor hemen oyuna geçiyor o rom versiyonunuz ne ve stock rom mu kullanıyorsunuz.bu tür oyunlar hata verdiğinde bazen komple kaldırıp tekrar kurduğunuzda çalışıyor başka birşey aklıma gelmiyor maalesef

egemen96

egemen96

Üye
gio açarmI

ore_nore

Üye
android 2.3.5 sürümünü kullanıyorum oyunu kaldırırp tekrar yükledim ama yine sorun çözülmedi

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler arkadaşım eğer konunun silinmesini istiyorsan da "Şikayet et" butonunu kullanmalısın.

Üst Alt