The Amazing Spider-Man (lisanslı apk+sd dosyaları&kendi galaxy s2 telefonumdan alınma SS.li)

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
​ben marketten aldım yine açılmadı

herokey4435

Üye
anlamadıgım sd dosyalarının hepsımı ıncek altanatıf sandım ben :?

KayraBey

KayraBey

Üye
Yeni sürümünü buradan indirebilirsiniz.Uygulama 1.1.0 sürümüdür.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Cihanî Sultan
tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşım eğer konunun silinmesini istiyorsan da "Şikayet et" butonunu kullanmalısın.

rica ederim..yalnız konuyu açan zaten kendi kendimi yaktıracan bana:d: konunun başında silinsin dedim ama gereksiz polemiğe girmiyim diye ordan uzatmadım haklısın şikayet et butonunu kullanabilirdim..biraz tuhaf oldu ama vallaha kendi kendimi ihbar ettim du bakalım nolacak:ehe

PriZm

PriZm

Üye
Yeni sürümünü buradan indirebilirsiniz.Uygulama 1.1.0 sürümüdür.

Yeni versiyon için saol Ahmet abi.ama şu internetsiz çalışmama sorunu hala düzelmemiş :( illa oyunu açabilmek için açılışta internet istiyor :|

KayraBey

KayraBey

Üye

Yeni versiyon için saol Ahmet abi.ama şu internetsiz çalışmama sorunu hala düzelmemiş :( illa oyunu açabilmek için açılışta internet istiyor :|

Ben oyun oynamadığım için anca paylaşıyorum.Zaten telefon iyi olmadığı için yükleme zahmetinde bile bulunmuyorum :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
rica ederim..yalnız konuyu açan zaten kendi kendimi yaktıracan bana:d: konunun başında silinsin dedim ama gereksiz polemiğe girmiyim diye ordan uzatmadım haklısın şikayet et butonunu kullanabilirdim..biraz tuhaf oldu ama vallaha kendi kendimi ihbar ettim du bakalım nolacak:ehe

Muhtemelen kilitlenir.Ama bu sadece ihbar etmek için değil,kullanıcı konu foruma mâl olduğu için kendi kapatamıyor.Şikayet ederek yöneticiyle iletişime geçiyor.

mrtkaan

Üye
teşekkürler dostum

galaxy note

Üye
Bna da yarsim edermisinz allah rizasi icin video paylasin nasil kuruluxagina dahil alah askiba krdlerim lurfen paylasin

evo_24

Üye
Güzel paylaşım.Samsung galaxy ace 5830i'de çalışır mı?

html_cod

html_cod

Üye
The haber succefuel dowload cart curt filan yazıyor kısaca wonderda wifiden çekmiyor hiç bir gameloft oyununu çekmiyor neredeyse.

galaxy note

Üye
arkadaslar herseyi yaptim dediginiz ama license yaziyor 3 saniye sonra kapanio abi bune yardimcik olun video koyun nasil yapildigina dayanan bir video cekin yayinlayin bune millt yapamiyo bnde dahil sinir oldum

- - - Eklendi - - -

data nin altina tasidim herseyi part 1 part 2 part 3 den sonra baska bisey yuklicekmiyimz

- - - Eklendi - - -

bide apk den sonra

- - - Eklendi - - -

admin falan yok mu

KayraBey

KayraBey

Üye
arkadaslar herseyi yaptim dediginiz ama license yaziyor 3 saniye sonra kapanio abi bune yardimcik olun video koyun nasil yapildigina dayanan bir video cekin yayinlayin bune millt yapamiyo bnde dahil sinir oldum

- - - Eklendi - - -

data nin altina tasidim herseyi part 1 part 2 part 3 den sonra baska bisey yuklicekmiyimz

- - - Eklendi - - -

bide apk den sonra

- - - Eklendi - - -

admin falan yok mu

Lütfen mesajlarınizda mk gibi kisaltmalar kullanmayiniz

oyunsk

Üye
samsung galaxy gio ya olur mu?

asaskral

Üye
Ya Arkadaslar Ben Polypad C5900 Kullanıyorum (Mali 400 gpu) lisans kontrolu yapıo yapıo internette acık sonra bum oyun kapanıyor.

abrek45

Üye
link ölmüşş :S

KingcoM

Üye
sd likler ölmüs WebRep

Tüm değerlendirmeler

Bu sitenin herhangi bir değerlendirmesi yok
(yeterince değerlendirme yok)

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye