Nokia Lumia 900 Vs Samsung Galaxy s3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 900 Vs Samsung Galaxy s3
[video=youtube;bi9vKGHZmbU]http://www.youtube.com/watch?v=bi9vKGHZmbU[/video]

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Teşekkürler izleyelim bakalım.

tempestshine

tempestshine

Üye
Samsung'muş,S3'müş En iyisi Lumia 900 :yuru

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Niizuma.Eiji
destroy116

destroy116

Üye
Uygulamalardan kaybediyor windows toplasan 100000 uygulaması var alttaki linke bakın hangisin daha iyi olduğu zaten belli

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haklısın ama yinede Lumia900 diyorum :D

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
vallaha çoğu yerde s3 ü kimse beğenmiyor özellikle s3 yerine s2yi tercih ediyor millet veya burada olduğu gibi lumia900 tercih ediyorlar :) madem öyle bu 10milyona yakın satılan s3 leri kim aldı arkadaş :) :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben burda s3 diyeceğim,wp ye birazdaha zaman tanımak lazım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Videoda test eden adamın da söylediği gibi;
"S3 hemen her yönden daha üstün. Ancak Lumia 900 de tek çekirdekli olmasına karşın, dört çekirdekli S3 karşısında gayet başarılı ve performans olarak neredeyse kafa kafaya."

Dip Edit: Lumia 900'ün çift yada dört çekirdekli, WP8'li halini düşünün. Offf ki off...
:good:

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
vallaha çoğu yerde s3 ü kimse beğenmiyor özellikle s3 yerine s2yi tercih ediyor millet veya burada olduğu gibi lumia900 tercih ediyorlar :) madem öyle bu 10milyona yakın satılan s3 leri kim aldı arkadaş :) :)

Samsung'a gıcık oldum kore için ürettikleri cihaz tasarım ve diğer özellikleri açısından filan çok daha iyi bizi kekliyorlar. :(

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
akondd

akondd

Üye
karşılaştırma yapmak yanlış bence samsung anroid de deneyimli geliştirdi nokia ise daha yeni ilk modelleri wp li cihaz olarak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
"S3 hemen her yönden daha üstün. Ancak Lumia 900 de tek çekirdekli olmasına karşın, dört çekirdekli S3 karşısında gayet başarılı ve performans olarak neredeyse kafa kafaya."

Dip Edit: Lumia 900'ün çift yada dört çekirdekli, WP8'li halini düşünün. Offf ki off...

+1 trilyon. :alkis

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

beklemek lazim bir kac ay daha inşallah denk getirebilirsem onu da getirtirim.

klongs

klongs

Üye

Samsung'a gıcık oldum kore için ürettikleri cihaz tasarım ve diğer özellikleri açısından filan çok daha iyi bizi kekliyorlar. :(

kendi hemşehrisine torpil geçiyorlar :D şaka bir yana daha kesin bir şey yok

theposies

theposies

Üye
vay canına :oha:

zorbaa

Üye
tarafsiz bir karsilastirma olmamis lumia 900 ile wifi disinda 3g ilede goruntulu konusma yapiliyor :((

serinaga

serinaga

Üye
Daha bugün s3 ü kurcaladım. Fena diil ama Lumia'yı elime alıp kurcalamadan bişiy diyemem ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt