c6-01 belle ovi mağaza indirme hatası! uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 belle ovi mağaza indirme hatası! uyarısı
arkadaşlar oviden daha önce indirdiğim uygulama silindi tekrar kurmak istedim fakat indirince indirme hatası veriyor yükleme tamamlanmıyor nokia betalabstan qml storeyi indirdim fakat aynı sorun yine CWRT CORE 1.00 indirdim sorun hala devam ediyor ne yapabilirim yardım lütfen.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar oviden daha önce indirdiğim uygulama silindi tekrar kurmak istedim fakat indirince indirme hatası veriyor yükleme tamamlanmıyor nokia betalabstan qml storeyi indirdim fakat aynı sorun yine CWRT CORE 1.00 indirdim sorun hala devam ediyor ne yapabilirim yardım lütfen.

yok mu yardım edebilecek.

full force

full force

Üye
telefonun hackli mi ondan kaynaklanıyor olabilir bende de oluyordu

akinorta

Üye
qt sorunu çıkmış olabilir

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
kardeş uygulamanın adını söyle buluwereyim hemen :)

akinorta

Üye
sadece bir uygulamada mı oluyor yoksa tümünde mi

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
telefonun hackli mi ondan kaynaklanıyor olabilir bende de oluyordu

hayır hackli deil kardeş

- - - Eklendi - - -

kardeş uygulamanın adını söyle buluwereyim hemen :)

kardeş uygulamalar sadece oviden yüklediğimde değil forumdan indirdiğim bazılarıda olmuyor.

- - - Eklendi - - -

sadece bir uygulamada mı oluyor yoksa tümünde mi

bazı uygulamalarda oluyor bunlar. hepsinde değil

- - - Eklendi - - -

qt sorunu çıkmış olabilir

olabilir nasıl giderilecek peki?

jatvalca

jatvalca

Üye
qt sorunu mevcut kardeşim.
ya flash atacaksın cihaza versiyonu yeniden yükleyeceksin yada garanti kapsamındaysa servise vereceksin
benim cihazda hard format sonrasında yapmıştı hiç birşey yükleyemiyordum servis çözmüştü

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
qt sorunu mevcut kardeşim.
ya flash atacaksın cihaza versiyonu yeniden yükleyeceksin yada garanti kapsamındaysa servise vereceksin
benim cihazda hard format sonrasında yapmıştı hiç birşey yükleyemiyordum servis çözmüştü
tşk ederim biraz daha uğraşacam öyle yollarım olmadı

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar oviden indireceğim bir parçayla tüm qt sorunu gidebilir böyle bir uygulama bilen varsa söyleyebilirmi

ozcangoral

Üye
2 gündür an bende de aynı sorun var.mağazadan indirirken çoğunlukla bağlantı kayboldu diyor.sonra menüde smart installer simgesi çıkıyor.tıklıyorum yükleme devam ediyor ve tamamlanıyor. sorunsuz yüklüyor ama mağaza da neden böyle yapıyor anlamış değilim.

- - - Eklendi - - -

tşk ederim biraz daha uğraşacam öyle yollarım olmadı

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar oviden indireceğim bir parçayla tüm qt sorunu gidebilir böyle bir uygulama bilen varsa söyleyebilirmi

sleeping screen uygulamasını veya dukto uygulmasını mağazadan yükle.bildiğim kadarıyla bu programlar QT yi yüklüyor.

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
2 gündür an bende de aynı sorun var.mağazadan indirirken çoğunlukla bağlantı kayboldu diyor.sonra menüde smart installer simgesi çıkıyor.tıklıyorum yükleme devam ediyor ve tamamlanıyor. sorunsuz yüklüyor ama mağaza da neden böyle yapıyor anlamış değilim.

- - - Eklendi - - -

sleeping screen uygulamasını veya dukto uygulmasını mağazadan yükle.bildiğim kadarıyla bu programlar QT yi yüklüyor.
sleeping screendede aynı sorun oda indirme hatası diyor sonra smart installer simgesi geliyor bendede

emrednz

emrednz

Üye
uygulama yüklenirken mağazayı kapat sonra tekrar gir mağazaya ve bendekiler menüsüne gir yükleme hatası diyecektir uygulamaya kapadığın için ve oradan yeniden yükle

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ARKADAŞLAR HAKAN ARKADAŞIMIZIN AÇTIĞI ŞU KONUDA http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...akin-cfw-21-06-2012-a-661336.html#post4855709 YAZILIMI YÜKLEDİM SONRA 3G BĞLANTI İLE BAĞLANDIM OVİYE QT BİLEŞİNİ OLAN UYGULAMA İNDİRDİM VE SORUNUM HALLOLDU QT BİLEŞENLERİNİ 3GDEN RAHAT İNDİREBİLİYORSUNUZ WİFİDEN KOPMA OLDUĞU İÇİN SORUN ALIYORSUNUZ.

yükleme sorunu 3g açınca düzeliyor cfw ile bir ilişkisi yok benim orjinal yazılım 3g açınca sorun çıkaran programlar sorunsuz kuruldu

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi

yükleme sorunu 3g açınca düzeliyor cfw ile bir ilişkisi yok benim orjinal yazılım 3g açınca sorun çıkaran programlar sorunsuz kuruldu

tmmda cfw çok güzel birşey orjinal birşey olmuş yeni widgetler falan getirmiş.

hakan_710

hakan_710

Üye

para versem bu kadar etkili reklam yaptıramazdim heralde :) sağolasin kardeşim teşekkür ederim. yazılımı kontrol ettim bir iki yerinde tr sorunu var o da orjinal belleden kaynaklanıyo o dil dosyalarını düzenliyim yeni bi paylaşım yapıcam :) sanırım bu konu çözüme ulaşmış o yüzden cevapsız konuları cevaplayalim arkadaşlar..

yaren_dede

yaren_dede

Üye

doğrudur ama zaten sitede bütün anlatımlar mevcut benim yazılımda cfw sayılır orjinalden eser kalmadı değiştire değiştire

mehmetku

Üye
Nokia c6 01 e ovi magza yükleyemiyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Nokia c6 01 e ovi magza yükleyemiyorum

dostum bu dosyayı telefon hafızasına
yükle, sonra mağazayı tekrar yükle
sorunun düzelicektir
link:

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi

para versem bu kadar etkili reklam yaptıramazdim heralde :) sağolasin kardeşim teşekkür ederim. yazılımı kontrol ettim bir iki yerinde tr sorunu var o da orjinal belleden kaynaklanıyo o dil dosyalarını düzenliyim yeni bi paylaşım yapıcam :) sanırım bu konu çözüme ulaşmış o yüzden cevapsız konuları cevaplayalim arkadaşlar..
gerçekleri söylüyorum valla kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt