'HTC One X' vs 'Samsung Galaxy S3' -Karşılaştırma!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben de inceledim şu an için hakkı yenildiği filan yok. Geçişlerdeki takılmalar , çabuk ve fazla ısınması , oyunlarda yaşanan takılmalar ve kamera çekimindeki frame atlamalar var. Gözümle gördüm elimle inceledim. Güncelleme çıkmadan Bana One X'in hakkı yeniyor demeyin. Çünkü hakkı yenecek performansta değil.

- - - Eklendi - - -

Ha ama fazlasını hakkediyor orası da ayrı.

Senin incelediğin cihazla benim ve donanım haberin incelediği cihazın arasında uçurum var o zaman. Forumda kullanan arkadaşlara da sorabilirsin hatta toplulukları vardı senin dediğin sorunları yaşayan var mı acaba merak ettim :hmmm

Matador03

Matador03

Üye

Senin incelediğin cihazla benim ve donanım haberin incelediği cihazın arasında uçurum var o zaman. Forumda kullanan arkadaşlara da sorabilirsin hatta toplulukları vardı senin dediğin sorunları yaşayan var mı acaba merak ettim :hmmm

Bu forumda olup da satan arkadaşlar var çok istiyorsan sor ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
"E=Matador03;4904676]

Bu forumda olup da satan arkadaşlar var çok istiyorsan sor ;)
[/QUOTE]

soracam bi müsaite çıkayım da. Sen hangi mağazada inceledin nerdeyse gidip bir de ben bakayım şuna.

Matador03

Matador03

Üye
Telefoncumda belki satılmıştır bilmiyorum.

Matador03

Matador03

Üye
Mantıklı :hmmm Ama daha buralara gelmedi One X genel anlamda

Uruloki

Uruloki

Üye

alıntı olduğunu bilmiyor musun zaten, bu haber teknoloji oku sitesinde saat 14:47 de paylaşılmış bende burada paylaştım konu açmak için zorladığım filan yok. istersen şikayet edebilirsin tabi.

amacım şikayet etmek değil aldığın sitede bir yerden kopyala yapıştır merak ediyorum iki cihazı ellerine alıp incelememişler midir acaba adam direk teknik özelliklerden filan karşılaştırma yapıyor helal olsun ne diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt