Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Gençler merhaba :bye2:

MrTech

MrTech

Üye
Kilo gene body yaparken işe yarıyor ya.. Yağların kasa dönüşmesi gayet iyi oluyor :D Cılız haliyle vücut yapanlardan tiksiniyorum :D
Sigara konusuna gelirsek, sigara içip ciddi anlamda kas yapan arkadaşlarım var. Ama içmeyin tabi siz..

Bak Abi Dogruyu Söylemek Lazım 10 Yasımda İken Hayvan Gibiydim.Afedersin Pantolon Zor Bulurdum.Simdi O Pantolonlar Bana Bol.Zayıfım,Fitim,Hatlıyım,Boyluyum Fakat Bileklerim İnce ve Kassısızm En İyisi Baskete Bi Başlayayım Ya :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
hoş bulduk. nabersiniz ya :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bak Abi Dogruyu Söylemek Lazım 10 Yasımda İken Hayvan Gibiydim.Afedersin Pantolon Zor Bulurdum.Simdi O Pantolonlar Bana Bol.Zayıfım,Fitim,Hatlıyım,Boyluyum Fakat Bileklerim İnce ve Kassısızm En İyisi Baskete Bi Başlayayım Ya :)
Basket yüzme kadar işe yaramaz söyleyeyim :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye

:D tabi hiç becerin yoksa ilk zamanlar kendi başına oyna :) yada samimi olduğun bir arkadaşınla. çunku ilk başlayanlar çok komik olur :D tabi bu şevkini kırmasın ben ilk zamanlarda karpuz demeyimde iki elle atıyordum . sonra bilek atmaya benzer bir atış atmaya başladım. en sonunda bilek atmayı öğrendim. tabi solağım birde. James harden gibi :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben çıkıyorum iyi geceler size :D

Üst Alt