(yenilendi) Big analolg clock widget (kendi tasarımım) (mif & sis)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
(yenilendi) Big analolg clock widget (kendi tasarımım) (mif & sis)
Arkadaşlar kendi tasarımım analog saattir. Umarım beğenirsiniz. Mif ve sis olarak mevcuttur.
alttaki link eskisidir. yenisi büyük saat mif ve sis olan

kırmızı

mavi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: jatvalca, yaren_dede ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Elinize sağlık Teşekkürler

tempestshine

tempestshine

Üye
Pz yazısı ile dokuz yazısı üst üste binmesi iyi olurmuş.Emeğine Sağlık.Bu arada fontun adı nedir?

najanaja

najanaja

Üye
oooo sen baya açılmışsın usta :) yakında pro oyun falan da yaparsın :) görüşümü söyliyeyim bence yazılar hiç olmamalıydı görselliği tamamen bozmuş açıkçası, onlarda rakam olsa daha iyi görüneceğine inanıyorum. onun dışında gayet hoş emeğine sağlık teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
oooo sen baya açılmışsın usta :) yakında pro oyun falan da yaparsın :) görüşümü söyliyeyim bence yazılar hiç olmamalıydı görselliği tamamen bozmuş açıkçası, onlarda rakam olsa daha iyi görüneceğine inanıyorum. onun dışında gayet hoş emeğine sağlık teşekkürler.

:) bir de öyle deniyeyim. Sağol önerin için

- - - Eklendi - - -

"E=yaren_dede;4906918]:tşk:[/QUOTE]

rica ederim

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
Saat yenilenmiştir...

najanaja

najanaja

Üye
şimdi daha kalite olmuş eline sağlık bu arada benim rus sitesinde de paylaşmışlar senin saati :) demek ki onlarda bizim forumu takip ediyo :)

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
şimdi daha kalite olmuş eline sağlık bu arada benim rus sitesinde de paylaşmışlar senin saati :) demek ki onlarda bizim forumu takip ediyo :)
aynen ya ben daily de gördüm. paylaşım için teşekkür ettim adamlara. bana ''master ben sana teşekkür ederim'' diyo :naughty: bu arada başka bi saat de paylaştım acayip bi şey oldu adamlar yapmışlar ama çalıştıramamışlar ben düzenledim gayet güzel çalışıyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

ufukcan74

ufukcan74

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt