hepinize sonsuz tesekkürler!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
hepinize sonsuz tesekkürler!
yillardr sure gelen nokia maceram bugun itibariyle samsung galaxy s3 tarafindan son bulmustur.. gerek akilli cihaz gerekse eski cihazlarda hep nokia taraftariydm.. ama sgs3 tawsiyemdr.. hoscakalin.. terkrar cok saolun

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Birşey yapmadım ama önemli değil.:ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

mesut1979

Üye
slm,en dogrusunu yapmissin arkadas.

hidayet02

hidayet02

Üye
Güle Güle Kardeş:) Ama Samsung'u Tavsiye Etme Bana:D
Sevmiyorum Samsung'u Özünde Sevmiyorum:D Ne Yapalım Yıldızımız Barışmadı Bi Türlü:D

Nokia Bana Yetiyor Kardeşim, Hadi Allaha Emanet Ol:)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
Ölede galaxy s3 super yaaa

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
hayırlı olsun. iyi günlerde kullan inşallah.

cardanadam

cardanadam

Üye
bende değiştirecektim flahs player androidden çekileceğini duyunca vaz geçtim bakalım ilerleyen zamanlarda ne olur

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun.güzel cihaz.bundan sonra artık flash player pek ölçü olmayacak galiba.mobil dünyanın iki büyük işletim sistemi dışladıktan sonra

asigsasi

asigsasi

Üye
Güle Güle Kardeş:) Ama Samsung'u Tavsiye Etme Bana:D
Sevmiyorum Samsung'u Özünde Sevmiyorum:D Ne Yapalım Yıldızımız Barışmadı Bi Türlü:D

Nokia Bana Yetiyor Kardeşim, Hadi Allaha Emanet Ol:)

bu yoruma şapka çıkarılır

hidayet02

hidayet02

Üye

bu yoruma şapka çıkarılır

Eyvallah Kardeşim:)

İlk Çıkan Simens Kameralılardan, Samsung SGH E-250'den, Sony Ericson W-810i'den İllallah Ettim:)

Düşün Yani İşçilik Parası Vermemek İçin 2 Ayda 1 Kırılan E-250'nin Filmini Kendim Takmaya Başlamıştım. Sarj Soketi İçin Mecburiyetten Tamirciye Gidiyordum. Tabi Sarj Soketinin Yanında Sarj Cihazıda Bozuluyordu. Anlattsam O Zamanki Dertlerimi Dağlar Taşlar Ağlar:D Hele W-810i'nin Joystiği Anlatmaya Gerek Yok Sanırım:) Bozulan Ekranı Yüzünden Telefon Hafızasına Kaydettiğim Rehberi Bidaha Toparlayamamam Daha Neler Neler:s

O Yüzden Kardeş Oyun Moyun Bahane Bence Nokia Şahane:)

İncİnat

İncİnat

Üye
hayırlı olsun :)

kadir9809

kadir9809

Üye
benımde sonum böyle olucak sanıırm :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Samsungu bende olsum olası sevmem s2 falanda çok itici geliyor kalas gibi duruyor ama s3 ayrı birşey ya samsung gibi durnuyor yakıştıramıyorum :D

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Burdan bende ayrılacağım ama Lumia 900 ile inşallah :)

Nokia Şahane. Wp Muhteşem. S^3 iyi. Samsung berbat. Android idare eder ama sevmem.

efeler12

efeler12

Üye
bende s3 alıcaktım anasayfada bir haber çıktı s3 elinde patladı diye vazgeçtim

serinaga

serinaga

Üye
Yaw bende çoook uzaklara gidiyorsun sanmıştım, meğer bir parmak uzağa gitmişsin. Biz hep buradayız, bekleriz çaya kahveye ...

SilentOne

SilentOne

Üye
allah banada nasip etsin s3 ü ya bende almayı düşünüyorum eylül gibi nokianın 1. nesillere ne kadr güncelleme gotureceiğini merak ediyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt