Illuminati sizce varmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
var ama zaman asimina ugradi arap ulkeleri guclendi cin japonya buyuyor bunlar buyumeseydi belki ama amaclarina ulasamazlar ruslar gelistiii oooo son yillarina oynuyorlar ben bu konuyla yakindan ilgileniyorum ruslarin ve iranin nukleer guclenmeleri japonlarin teknolojiyi yakalamasi bunlarin amacina varmasini engelliyor bizde uydumuzu firlatalim 100. yilimiza girelim tamamdir avrupaya girersek bizi öttürürler ama uyduda hayal olur gelismeyi unutun avrupaya girmeyiz ins

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
türkiyenin sonu çok yakında.

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Var mı ?

onurahmet03

onurahmet03

Üye
doctorrr

doctorrr

Üye
zamanında varmış illuminati diyte bir yapılanmaa şimdi..yok beee :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye
var ama zaman asimina ugradi arap ulkeleri guclendi cin japonya buyuyor bunlar buyumeseydi belki ama amaclarina ulasamazlar ruslar gelistiii oooo son yillarina oynuyorlar ben bu konuyla yakindan ilgileniyorum ruslarin ve iranin nukleer guclenmeleri japonlarin teknolojiyi yakalamasi bunlarin amacina varmasini engelliyor bizde uydumuzu firlatalim 100. yilimiza girelim tamamdir avrupaya girersek bizi öttürürler ama uyduda hayal olur gelismeyi unutun avrupaya girmeyiz ins

Ruslar da onların araplar da onların hocam . 1917 rus bolşevik ıhtılalını çıkartan onlar. 1991 sovyeti yıkan onlar. 1970 de arap emirlikleri anlaşmayla amerika ile muttefık oldu gizli anlaşma.

- - - Eklendi - - -

Hiç de gücünü kaybetmiyorlar. muzik onların medya onların gıda onların bankalar onların herşey onların.

DDorlion

DDorlion

Üye
İlluminati Tabiki Vardır Ve Bana Göre Deccalın Örgütüdür ...

Corrupt

Corrupt

Üye
illuminati var. Şu anki başkanı Rockefeller.
Stephan Hawkins de seçime katılmış Einstein'dan sonraki zekiler zekisi başkan da Hawkins olacak gibi görünüyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kim takar illüminati başkanı'nı :ehe

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
sinemalar, diziler, şarkılar, reklamlar her yerde varlar.

Uruloki

Uruloki

Üye
üyelik için alım yapmıyoruz arkadaşlar biz istediğimizi alıyoruz tabi aradan iki üç kişiyi gecirebilirim

korkudan

korkudan

Üye
la oglum bırakın ecnebi tarikatlarını , ülkemizde yeterince var zaten :)
illüminatiden banane , bizde koskoca feto var :D

balcolu

balcolu

Üye
İlluminati, 1 Mayıs 1776’da Adam Weishaupt tarafından kurulan gizli bir
cemiyettir. Yeni Dünya Düzeni’ni
sağlamak amacıyla hareket eden, ancak
faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir
topluluktur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...