amerikanın oyunu demekle olmuyo ki sadece amerika yok zaten ingiltere fransa vb. ülkelerden toplam 10 kişi. ayrıca hepsi multi milyarderamerikanın oyunu bunlar
- - - Eklendi - - -
bence araştırmaya bile gerek yok![]()
[ENGİN];4856826' Alıntı:üye mi olacaksın?
Eğer üye olursa yardım mı ediceksin yoksa sende mi örgüttensin 
sen çok karıştırmışsın bu işi bi daha oku derimöyle değil o iş illuminati felan hikaye arkadaşlar dünya yahudilerin elinde sonradan yahudi olanlara mason demir
yani anlatmak istediğim şu anne veya baban yahudi değilse sana yahudi değil mason diyorlar onlarda yahudi inancına göre inanıyorlar
yani uzun lafın kısa dünya yahudi ve masonlarda
bununla ilgili 4-5 kitap okudum böyle bir şeye hiç rastlamadımben şimdi daha ayrıntılı yazarım da manyak gözüyle bakıyolar bana artıkben şakasına söyledim TheFenomen .ama bilgi için yinede teşekkür ederim gerçekten.

Eğer üye olursa yardım mı ediceksin yoksa sende mi örgüttensin
![]()

genelde kan bağı ile yönetim el değiştiriyor ayrıca kişiler değil hanedanlık(aile) olarak yapıyolar kan bağı önemli. yahudi doğmayan yahudi olamıyor bunları biliyorum da masonluk ve illuminati farklı şeyleröyle değil o iş illuminati felan hikaye arkadaşlar dünya yahudilerin elinde sonradan yahudi olanlara mason demir
yani anlatmak istediğim şu anne veya baban yahudi değilse sana yahudi değil mason diyorlar onlarda yahudi inancına göre inanıyorlar
yani uzun lafın kısa dünya yahudi ve masonlarda
enes diyebilirsinaman sakın gece gece boşver TheFenomen![]()
yok zaten niyetim yok anlatmaya deli damgası vurdular