Hangi Telefonu Almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jemilje

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefonu Almalıyım
Arkadaşlar;

yaklaşık 1000 TL' ye kadar yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Sizce alabileceğim en iyi telefon hangisidir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar;

yaklaşık 1000 TL' ye kadar yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Sizce alabileceğim en iyi telefon hangisidir.
Önceliklerini sen belirlemelisin,ona göre öneri yapılır sana.oyunmu oynayacaksın,resim yada video mu çekeceksin.işletim sistemi fark edermi vs vs.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bence az daha zorla galaxy s 2 al

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Galaxy s2 al.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
1000 tl ye galaxy s2 nin 0 ı varsa ben de alayım. Adamın 500 daha vermesi lazım 0 s2 için sorun bakalım bi var mı o kadar parası,adam bütçe belirtmiş siz üstüne çıkmaya uğraşıyorsunuz.

Kardeşim xperia neo v ye bak ya da farklı xperia modellerine her işini görecek telefonlar.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
1000 tl ye galaxy s2 nin 0 ı varsa ben de alayım. Adamın 500 daha vermesi lazım 0 s2 için sorun bakalım bi var mı o kadar parası,adam bütçe belirtmiş siz üstüne çıkmaya uğraşıyorsunuz.

Kardeşim xperia neo v ye bak ya da farklı xperia modellerine her işini görecek telefonlar.

temiz 2. el bir galaxy sıfır xperia dan her zaman daha iyidir xperia alana kadar 2.elde olsa galaxys2 diyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Katılmıyorum ama saygı duyarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...