Samsung Galaxy S3 Nokia Lumia 900 ü Tahtından Edemedi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 Nokia Lumia 900 ü Tahtından Edemedi :)

Bu yıl başında, şu anda Windows Phone amiral gemilerinden olan Nokia Lumia 900 piyasaya sürülmüş, ve büyük miktarda ön sipariş alarak Amazon’un en çok satılan telefon listesinde birinci sıraya yükselmişti ve hala da birinci sırada duruyor.Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Samsung Galaxy S3 de aynı ön sipariş aşamasından geçti fakat, bir farkla. Nokia Lumia 900 ön siparişe çıktığı ilk hafta en çok satılan listesinde birinci sıraya yükselmişti. Elbette bu hem Windows Phone hem de Nokia için Amerika’da elde edilen büyük bir başarıyı simgeliyor.Samsung’un en yeni, Android bombası Galaxy S3 ise ön sipariş aşamasında ilk hafta sadece altıncı sıraya yükselebildi. Elbette yakın zamanda bu liste değişebilir fakat Nokia Lumia 900′ü şu anda kimse tahtından edebilecek gibi görünmüyor.

Matador03

Matador03

Üye
Dikkat cekiyorum sadece Amazon Amerikada . Genel satis degil ;) ki olamaz da zaten . Yalniz wp gelismeli cunku guzel entegreler var ve hizli :oke:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve Esendağlı
ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Bu taht hangi taht sorarım?
Lumianın nerede tahtı vardıki s3 tahtından edemedi?

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Esendağlı

Esendağlı

Üye
S3 çok güzel özellikleri olan güçlü bir telefon yalnız Bana göre s2 daha karizmatik di.yeğenimde beyaz s3 var sanki s2 göre daha basit duruşu var

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Samsung galaxy s3 bedava verseler alıp kullanmam. Gider satar yine lumia alırım. Görsellik yok androidde bence.

Matador03

Matador03

Üye
Zevk tabiki , performansi tasarima tercih ederin

sataer

Üye
Hem tasarımı hem performansı güzel almak varken sadece performans almam şahsım adına konuşuyorum. Yalnız konu açılmıştı.

- - - Eklendi - - -

ayrıca amerika akıllı telefon sektöründe çok büyük pazar.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bu konu daha önce de paylaşılmıştı galiba :hmmm

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kendinizi kandırmayın bence :D:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
DenizhaNq haklı bence.
Lumia900 güzel bir telefon, belki bazı yönlerden SGS3'ten daha iyi de olabilir.

Ama pollyannacılıkta uzay olmaya da gerek yok :)
SGS3'ün iyi bir satış ve sipariş grafiği yakaladığını inkar etmemek lazım.

Bir de asıl kıyaslamayı tüm markaların aynı sistemli yani WP8'li telefonları çıktığı zaman yapmak gerek.
Samsung'un, HTC'nin ve Nokia'nın WP8'li telefonları çıktığında hangisi daha çok satacak bakalım.
Eğer Nokia bu sefer donanım yönünden diğerlerinden aşağı kalmazsa, tahtını geri alma ihtimali çok yüksek.
Zaten bu Nokia'nın son şansı sayılır. Bunu iyi kullanacaktır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
DenizhaNq haklı bence.

Bir de asıl kıyaslamayı tüm markaların aynı sistemli yani WP8'li telefonları çıktığı zaman yapmak gerek.
Samsung'un, HTC'nin ve Nokia'nın WP8'li telefonları çıktığında hangisi daha çok satacak bakalım.
Eğer Nokia bu sefer donanım yönünden diğerlerinden aşağı kalmazsa, tahtını geri alma ihtimali çok yüksek.

Samsung büyük ihtimalle adam gibi telefon üretmeyecek yani HTC ya da Nokia'ya rakip telefon üretmeyecek.Huewai'de zaten orta seviye için üretecektir.Wp platformundaki kapışma HTC-Nokia arasında olacak gibi gözüküyor.

Ayrıca konudaki bilgiler ile Pollyanna'cılıkla alakası yok.Amazon'da daha az ön sipariş almış.Zaten konuda en çok satan telefon Lumia 900 denilmemişki.Amazonda en çok ön sipariş alınan telefon denilmiş...

sataer

Üye
DenizhaNq haklı bence.

yahu bu amerika da ki liste lumia900 çıktığı hafta birinci olmuştu. Galaxy s3 den iyi veya dünyada s3 den çok sattı diyen mi var?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oncelikle amazon wireless sipariş uzerinden degerlendirme yapmaz yayinladigi liste satiş listesi ve kendi satişlari icindeki durumu gosterir. Ayrica sgs3 10milyon satti olayina hic girmeyelim samsung resmi olarak acikladi 10milyon satişa temmuz sonunda ulaşma ihtimalimiz var diye. Ve son donemde sgs3 hakkinda cikan haberler bu cihazin satişlarini oldukca yavaşlatti tabi ayni şekilde lumia900un wp8 almayacagi haberi de lumia900un satişlarini yavaşlatmiş olabilir. Fakat lumia900un bu kadar yogun talep gormesinin sebebi wp8 alacak olmasindan degildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çıktığında listeye girmiş, birinciliği almış. Yeni telefon, tasarımı güzel, özellikleri hoş.
Eee, WP8'e güncellenmeyeceği duyulunca aynı hızla listeden geri çıktı?

Ben sadece bu tarz haberleri kaale almak doğru değil onu demek istiyorum.
Yılların Nokia'sına ve Nokia kullanıcılarına böyle haberlerle avunmak yakışmıyor.
(Ki haber de taa Nisan ayının ilk haftasına ait bir haber)

İlk çıktığı hafta haber yapılmış, paylaşılmış. Güzel de bir gelişmeymiş.
Ancak şu an bakınca durum pek iç açıcı görünmüyor.

Nokia'dan artık avutucu gelişmeler yerine,
"Kendi için küçük ama mobil dünyası için büyük" adımlar bekliyorum ben.

Bir güncellemenin yada bir modelin haberini yapıp milleti heyecanlandıran,
ama o model yada güncellemeyi piyasa sınıf atladıktan sonra avuntu misali ortaya süren Nokia istemiyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dostum nisan ayindaki haber başka bu başka bir haber sgs3 ne zaman cikti ki. Ayrica nisan ayindaki haberde lumia900 siyah birinci mavi ikinciydi. Bu haberler avunmak icin degil dunyanin en buyuk akilli telefon pazarlarindan birisi olan abd deki kullanici egilimlerini takip edebilmek icin yayinlanir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
dostum nisan ayindaki haber başka bu başka bir haber sgs3 ne zaman cikti ki. Ayrica nisan ayindaki haberde lumia900 siyah birinci mavi ikinciydi. Bu haberler avunmak icin degil dunyanin en buyuk akilli telefon pazarlarindan birisi olan abd deki kullanici egilimlerini takip edebilmek icin yayinlanir.

Biz kendi ülkemizi bırakıp Amerika'ya bakarsak şu an varsa yoksa HTC dememiz lazımdı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt