Maxicep için İtüsözlük Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep için İtüsözlük Yorumu
Arkadaşlar internette geziyordum ve buna rastladım İtüsözlük'ün maxicep yorumu :

Türkiye'nin en iyi mobil yaşam platformu...
paylaşım, fikir alışverişi, emeğe saygı esastır..
aynı zamanda en olgun sohbetlerin yapıldığı
mobil anlamda her derde deva bir site... Yaş ortalaması sürekli düşen, eski günlerini
aratan, reklam ve aldığı hit sayısı sürekli artışta
olan kurucusu; Ozan Atabey olan mobil alanında
lider teknoloji sitesi 3 yıldır üye 2 yıldır aktif üye olduğum fakat yaş
ortalaması ve forumun sürekli tartışmalara tanık
olduğum,birkaç forum başlığı dışında diğer
başlıkların ölü olduğu portal ın forum
sitesidir.öyleki örneğin fotoğraf makinesi
bölümüne başlık açın 1 ayda 1 kişi ya cevap yazar yada yazmaz.
portalı ise teknolojik incelemeleri hale resimlerle
yapmaktadır
bu sebeplerden takipçilerini donanımhaber ve
sdn ye kaptırmak olan internet sitesidir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sanki o siteler sütten çıkmış ak kaşık onlarında mesaj içerıklerıni gördük 6 aylık küfürler hakaretler bile konularda mevcuttu.yaş ortalamasının düştüğü doğrudur o sitelere gidenlerinde tek sebebi galiba rahatça küfür hakaret ve küçük düşürme olmalı

• Beğen
Tepkiler: 55_BeRKaN_55
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Acaba bu yorumu yapan üye kim.

- - - Eklendi - - -

Ben maxicep gibi birçok sitede bulundum maxicep e de bir tane dosya indirmek için üye oldum ama çok güzel site

- - - Eklendi - - -

Keşke önceden üye olsaydım

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
videolu inceleme olsa süper olacakta :bilmm

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
[ENGİN];4894625' Alıntı:
sanki o siteler sütten çıkmış ak kaşık onlarında mesaj içerıklerıni gördük 6 aylık küfürler hakaretler bile konularda mevcuttu.yaş ortalamasının düştüğü doğrudur o sitelere gidenlerinde tek sebebi galiba rahatça küfür hakaret ve küçük düşürme olmalı

Aynen

- - - Eklendi - - -

Acaba bu yorumu yapan üye kim.

- - - Eklendi - - -

Ben maxicep gibi birçok sitede bulundum maxicep e de bir tane dosya indirmek için üye oldum ama çok güzel site

- - - Eklendi - - -

Keşke önceden üye olsaydım

Kim olduğunu öğrenmek icin fotoğraf makineleri bolumunde konu açan ve 1 ayda 1 cevap alan konulara bak :)

• Beğen
Tepkiler: 55_BeRKaN_55, Revengeful ve StunnerDead
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Doğru söylüyorsun :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
eski günlerini arattığı ve reklamlar doğru ama diğerlerine katılmıyorum.yaş ortalaması düşük olmuş olsa bile seviyeli bir forum olduğu için aptalca cevaplar yok.donanımhabere bi konu açtım yardımınız lazım diyorum adamlar yorum yerine avatarımı koyuyolar.yav he he diyolar.seviyesizlik orda var asıl.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
valla bende birşey indirmek için üye olmuştum hemde taaaa 2009 da :D yeni telefon alınca burada takılmaya başladım bi baktım 500 post um olmuş nerdeyse.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardeş :)

FeC!

FeC!

Üye
Ben de sadece oyun indirmek için giriyodum. Sonra androide geçince daha fazla online olmaya başladım. Şimdilerde çok daha fazla online oluyorum. İlerde daha fazla online olurum sonra daha fazla falan filan...

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
yorumun %99una katılamamak elde degıl yas ortalaması cıddı anlamda dustu.sdn den bırsey olmaz ama dh zaten turkıyenın 1 numaralı forum sıtesıdır.bunu ınternetın ıcınde olan herkes bılır.benım maxıyle tanısmamda dh sayesınde olmustu.ozan dhdeydı forum negatıve nıckıyle.dhnın yas ortalaması buyuk.en azından benın akramlarımdan oldukca fazla var.

MrTech

MrTech

Üye
yorumun %99una katılamamak elde degıl yas ortalaması cıddı anlamda dustu.sdn den bırsey olmaz ama dh zaten turkıyenın 1 numaralı forum sıtesıdır.bunu ınternetın ıcınde olan herkes bılır.benım maxıyle tanısmamda dh sayesınde olmustu.ozan dhdeydı forum negatıve nıckıyle.dhnın yas ortalaması buyuk.en azından benın akramlarımdan oldukca fazla var.

:oke:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
son iki cümlesine ben de katılıyorum tamamıyla hak veriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt