galaxy ace kullananlar pısman mı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace kullananlar pısman mı...
evet arkadaslar benım arkadas galaxy ace aldı tabı garantısız olanlardan aldı fıyatı 400 tl ye
ama hıc memnun kalmadı flas player acısından ozellıklerı acısından sız memnun musunuz guzel telefon mu yoksa benım arkadas kullanmayı bılmedıgı ıcın mı boyle dedı bılmıyorum
sızın goruslerınız ne olabılir ne yapmalıyız hangı programları kullanmalıyız bızı aydınlatırsanız cok sevınırım arkadaslar

KayraBey

KayraBey

Üye
EVet güzel değil.Son çıkanı iyi ama.Ace Plus olanı.Vatan'da 600 lira.ilk çıkana göre özellikleri daha iyi.Bende çıkar çıkmaz aldım ve pişmanım.

stylee61

Üye
Ben bugün telpa'dan 589TL'ye aldım. Şimdilik telefon hakkındaki yorumum: mükemmel.

unalayturk

Üye
sevgili kardeşim hangi özelliğinden dolayı pişmansın açıklarsan bizde memnun oluruz

MrTech

MrTech

Üye
Ace Plus'u Bugün Konya Vatan'da İnceledim.Normal Ace'den Daha İyi :)

KayraBey

KayraBey

Üye
İşlemci 800mHz artık yetersiz...
Ram ilk açılışta boş 180MB sonrasında 50-60mb'a kadar düşüyor.
Flash yok ( olsada benim işime yaramaz zaten :p )
Telefon hafızası 180mb.Kullanıcıya bırakılan 140-150mb.
Video çekimi vga iş yapmaz.
Kamera idare eder.
Müzik ve radyo kullanmadığım için yorum yok.
Kısacası en fazla sıfırı 400 tl edebilecek bir telefon.

Almayı düşünüyorsan sen bilirsin ama bence alma.Git Xperia modelinden birini al daha iyi.

Mesela Şunu :

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Arkadaşlar samsungdan S serisi hariç herhangi bir telefonu almayın. gidin sony den alın htc den alın.

acecix5li

Üye
ben memnunum oyun dışında

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
EVet güzel değil.Son çıkanı iyi ama.Ace Plus olanı.Vatan'da 600 lira.ilk çıkana göre özellikleri daha iyi.Bende çıkar çıkmaz aldım ve pişmanım.

hmm yorumun ıcın
:tşk:

- - - Eklendi - - -

Ben bugün telpa'dan 589TL'ye aldım. Şimdilik telefon hakkındaki yorumum: mükemmel.

en cok telefonun neresını begendın acıklarmısın belkı bız bılmeyız sahsen ben cok kurdalayamadım o acıdan dedım

- - - Eklendi - - -

sevgili kardeşim hangi özelliğinden dolayı pişmansın açıklarsan bizde memnun oluruz

valla en cok flas playerden
yukledıgımız programlar tam olarak calısmadı

- - - Eklendi - - -

Ace Plus'u Bugün Konya Vatan'da İnceledim.Normal Ace'den Daha İyi :)

bır bakayım ace plusa

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Samsung alınmaz diye bilip bilmeden genelleme yapmasan çok iyi olur. Akıllarda soru işareti bıraktırtma. Şuan Samsung Galaxy W kullanıyorum ve aldğıma hiç pişman değilim Vatan'dan 680tl ye almıştım parasını gerçekten hakeden bir telefon. Zaten samsung her kullanıcıya hitab eden telefonlar yapmasa telefon sektöründe 1. olmaz. Birde galiba ace yi yeni almışsın arkadaşlar bunu hep diyorum demeye devam edeceğim artık ace almayın düz ace bulunmuyor. Samsung ''ace i'' diye bir model çıkardı ekran çözünürlüğü 240x320 ve GPU'su yok. Bunun dışında 832mhz OC'li işlemci , 290mb ram ve 190mb dahili hafızası var. Ace I yerine Gio almak bence daha mantıklı. Tabi ace yerine ace plus almak daha iyi.
Yardım edebildiysem ne mutlu bana

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci 800mHz artık yetersiz...
Ram ilk açılışta boş 180MB sonrasında 50-60mb'a kadar düşüyor.
Flash yok ( olsada benim işime yaramaz zaten :p )
Telefon hafızası 180mb.Kullanıcıya bırakılan 140-150mb.
Video çekimi vga iş yapmaz.
Kamera idare eder.
Müzik ve radyo kullanmadığım için yorum yok.
Kısacası en fazla sıfırı 400 tl edebilecek bir telefon.

Almayı düşünüyorsan sen bilirsin ama bence alma.Git Xperia modelinden birini al daha iyi.

Mesela Şunu :

vermıs oldugun bılgıler cok dogru ve isabetlı cevaplar

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar samsungdan S serisi hariç herhangi bir telefonu almayın. gidin sony den alın htc den alın.

evet cok dogru galaxy s2 alacam dıyor ama o telefonda garantısız olanı telefoncu kapanmaz dıyor bu konuda garantı verıyor fıyatı 1200 tl alsin mı almasın mı

- - - Eklendi - - -

Samsung alınmaz diye bilip bilmeden genelleme yapmasan çok iyi olur. Akıllarda soru işareti bıraktırtma. Şuan Samsung Galaxy W kullanıyorum ve aldğıma hiç pişman değilim Vatan'dan 680tl ye almıştım parasını gerçekten hakeden bir telefon. Zaten samsung her kullanıcıya hitab eden telefonlar yapmasa telefon sektöründe 1. olmaz. Birde galiba ace yi yeni almışsın arkadaşlar bunu hep diyorum demeye devam edeceğim artık ace almayın düz ace bulunmuyor. Samsung ''ace i'' diye bir model çıkardı ekran çözünürlüğü 240x320 ve GPU'su yok. Bunun dışında 832mhz OC'li işlemci , 290mb ram ve 190mb dahili hafızası var. Ace I yerine Gio almak bence daha mantıklı. Tabi ace yerine ace plus almak daha iyi.
Yardım edebildiysem ne mutlu bana

cok sagolasın

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
5800 bi aralar neyse galaxy ace de o.5800 dokunmatiği ile ön plana geçti.Bu da android sistemiyle.İkisi de hiçbir işe yaramıyor açıkçası.Oyun seversen zaten bi s2, one s , atrix e kadar çıkman gerek

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;4897389' Alıntı:
5800 bi aralar neyse galaxy ace de o.5800 dokunmatiği ile ön plana geçti.Bu da android sistemiyle.İkisi de hiçbir işe yaramıyor açıkçası.Oyun seversen zaten bi s2, one s , atrix e kadar çıkman gerek

evet cok dogru galaxy s2 alacam dıyor ama o telefonda garantısız olanı telefoncu kapanmaz dıyor bu konuda garantı verıyor fıyatı 1200 tl alsin mı almasın mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt