yeter artık !!!Flv dosya açamıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

sami41

Üye
    Konu Sahibi
yeter artık !!!Flv dosya açamıyorum...
nokia artık bezdirdi beni ! Flv dosya açmıyo telefon yaa ! 800 tl vermiştim bu n8e ! Verdiğim paraya yazık yaa sonunda kırıp atıcam bu telefonu

ersinbakar

ersinbakar

Üye
android e gel bekleriz. alacaksan nexus al lütfen tüm güncellemeleri ilk kullanma zevkini yaşa. uyarayımmı bilmem 800 lira verip nokia mı alınır :D

sami41

Üye
    Konu Sahibi
android e gel bekleriz. alacaksan nexus al lütfen tüm güncellemeleri ilk kullanma zevkini yaşa. uyarayımmı bilmem 800 lira verip nokia mı alınır :D

yaptık öyle bi hata ne yapalım.en yakın zamanda androide gelicem, lumialar falan da umrumda değil ! Nexus çok tutulmadı demişti bi telefoncu abi

ersinbakar

ersinbakar

Üye
yaptık öyle bi hata ne yapalım.en yakın zamanda androide gelicem, lumialar falan da umrumda değil ! Nexus çok tutulmadı demişti bi telefoncu abi

dostum ben arayışı seven bir tipim ben 5 telefon kullandım s2-ace-wonder-4s-nexus bunların içinde nexus u tek geçerim hangi telefon işlemciyi tam verimli kullanıyor nexus güncellemeler ilk kime geliyor nexus mesela ben jelly bean kullanırken millet yeni android 4 e geçmiş samdwiç yeyo :D oda çoğuda tam performansla çalışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede

E_yedi

Üye
nokia artık bezdirdi beni ! Flv dosya açmıyo telefon yaa ! 800 tl vermiştim bu n8e ! Verdiğim paraya yazık yaa sonunda kırıp atıcam bu telefonu

konu baslıgını okudugumda herhalde telefon coktu felan sannettım..

E7 kullaıyorum nerdeyse butun vıdeo formatlarını denedım hepsını sorunsuz acıyor tek flv yı farklı oynatıcıda acıyor sonucta oynatıyor senın telefonda problem var e7 nın destekledıgını n8 de destekler ısletım aynı arkadasım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşlar neler söylüyorsunuz yahu,bugün bile pc nin açamadığı video formatları var bunları gom player,vlc player yada başka tür video oynatıcılarla anca açabiliyoruz.ve bu pc ye ben 2008 yılında 1250 tl vermiştim.ha bu arada s3 ve one x karşılaştırmasını yapanlar s3 ün bazı mkv dosyalarını açamadığını söylüyordu o cihaz yeni çıktı vede fiyatı 2000 tl.

Matador03

Matador03

Üye
Nexus'a S2 den performansli diyen biri mi var :zuhaha: Hadi ordan :zzz: S2 Nexus'a koyar geçer ;)

• Beğen
Tepkiler: Dede

sami41

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar neler söylüyorsunuz yahu,bugün bile pc nin açamadığı video formatları var bunları gom player,vlc player yada başka tür video oynatıcılarla anca açabiliyoruz.ve bu pc ye ben 2008 yılında 1250 tl vermiştim.ha bu arada s3 ve one x karşılaştırmasını yapanlar s3 ün bazı mkv dosyalarını açamadığını söylüyordu o cihaz yeni çıktı vede fiyatı 2000 tl.

tamam kardeş haklısın ama benim katlanamadığım nokta şu, aynı videoyu bazen oynatıyo bazen oynatmıyo (çoğunlukla oynatmıyo). Ben internetten indirip izleyemiyosam o telefon bi işe yapramaz benim için.. Bana göre en önemli şey web tarayıcı ve video formatlarını rahatça oynatabilmesidir.. Şunu da ekleyeyim n8 in desteklemediği flv formatını oynatan bir video oynatıcı görmedim ki, sen hangisini kastediyosun ?

- - - Eklendi - - -

konu baslıgını okudugumda herhalde telefon coktu felan sannettım..

E7 kullaıyorum nerdeyse butun vıdeo formatlarını denedım hepsını sorunsuz acıyor tek flv yı farklı oynatıcıda acıyor sonucta oynatıyor senın telefonda problem var e7 nın destekledıgını n8 de destekler ısletım aynı arkadasım.

farklı oynatıcı derken ? Hangisi mesela ?

kaavkw

Üye
Nokia'nın suçu yok ki bunda. Sen kendi işine yarayacak özellikleri araştırmadan 800TL verirsen bir telefona tabii ki madur olursun. 800TL verdim diye her istediğini yapacak değil ki. Ayrıca 800TL telefon piyasası için öyle çok yüksek bir meblağ da değil.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

santimental

Üye
800 tl ye klima da olmalı bence. benım n8de var mesela. usb den fana bağlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

sami41

Üye
    Konu Sahibi
800 TL yi 6 7 ay önce verdim ayrıca bu parayı küçümsemek garip geldi.. Nokiacı olarak (eskiden) düşünmeden verdim pişmanım. O parayla 2. el ne androidler var...

E_yedi

Üye
tamam kardeş haklısın ama benim katlanamadığım nokta şu, aynı videoyu bazen oynatıyo bazen oynatmıyo (çoğunlukla oynatmıyo). Ben internetten indirip izleyemiyosam o telefon bi işe yapramaz benim için.. Bana göre en önemli şey web tarayıcı ve video formatlarını rahatça oynatabilmesidir.. Şunu da ekleyeyim n8 in desteklemediği flv formatını oynatan bir video oynatıcı görmedim ki, sen hangisini kastediyosun ?

- - - Eklendi - - -

farklı oynatıcı derken ? Hangisi mesela ?

arkadasım soyle anlatıyım vıdeolar bolumunde flv avı harıc hepsını gosterıyor . Dosyalarda avı yı actıgımda sorunsuz ızlıyorum. Fakat flv dosyasınıda sorunsuz ızlıyorum ama farklı vıdeo oynatıcısından acıyor ekran formatı ne ıse buyuk kucuk orta degıstırme ımkanı olmadan ızlıyprsun flv nın tek kotulugu bu .ben ıse hıc bır vıdeo formatı atmadım. Sende nasıl acmadı sasırdım veya cogunu acmadıgına.

23palulu23

23palulu23

Üye
ben de n8 kullanıcısıyım ama ben tüm videoları açabiliyorum sadece çok aykırı videoları açamıyor onu da programlarla hallettim.

hakan_710

hakan_710

Üye
ben de n8 kullanıcısıyım ama ben tüm videoları açabiliyorum sadece çok aykırı videoları açamıyor onu da programlarla hallettim.
boyutu 400 mb civarı ve daha büyük olan flv dosyalarını açında göreyim. arkadaşın dediği sorun herkeste var ve yazılımla alakalı birşey bazen kafasına göre açıyo bazen de beyaz ekranda kalıyo. dostum güncelleme beklemekten başka yapabileceğin birşey yok haa birde nokia müşteri hzmetlerini ara ve ordkilere anlat gerç anlayan biri var mı orada ondan da şüpheliyim

sami41

Üye
    Konu Sahibi

boyutu 400 mb civarı ve daha büyük olan flv dosyalarını açında göreyim. arkadaşın dediği sorun herkeste var ve yazılımla alakalı birşey bazen kafasına göre açıyo bazen de beyaz ekranda kalıyo. dostum güncelleme beklemekten başka yapabileceğin birşey yok haa birde nokia müşteri hzmetlerini ara ve ordkilere anlat gerç anlayan biri var mı orada ondan da şüpheliyim

sorun aynen bu kardeş sen beni anlamışsın..

- - - Eklendi - - -

bu program var bende ama herşeye 'codec yok' diye hata veriyo, hiç bir işe yaramıyo

- - - Eklendi - - -

arkadasım soyle anlatıyım vıdeolar bolumunde flv avı harıc hepsını gosterıyor . Dosyalarda avı yı actıgımda sorunsuz ızlıyorum. Fakat flv dosyasınıda sorunsuz ızlıyorum ama farklı vıdeo oynatıcısından acıyor ekran formatı ne ıse buyuk kucuk orta degıstırme ımkanı olmadan ızlıyprsun flv nın tek kotulugu bu .ben ıse hıc bır vıdeo formatı atmadım. Sende nasıl acmadı sasırdım veya cogunu acmadıgına.

ben olanı söylüyorum kardeş, gerçekten açmıyo beyaz ekran geliyo hata veriyo, aynı dosyayı bazen açıyo.. Bu yazılımsal bişe belledeki bi eksiklik..

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Nexus'a S2 den performansli diyen biri mi var :zuhaha: Hadi ordan :zzz: S2 Nexus'a koyar geçer ;)

onun için güncellemeleri alabilmek için çabalıyonuz :D koyma geçme işine karışmıyorum ama şunu unutma ki 5 ay s2 kullanan birine nexus u verince tek söylediği gümle daha akıcı hızlı stabil. sizin şarjdan bile iyi :D

najanaja

najanaja

Üye

benim tel her tür flv yi sorunsuzca oynatıyo senin yorumunu okuyunca merak ettim denemek istedim 1 buçuk saatlik bi filmi 720*576 fps 29.97 2500 kpbs bu çözünürlükte flv ye dönüştürdüm ve tele attım sorunsuzca oynatıyor kapattım bi daha açtım yine açılıyor. filmin boyutunu soracak olursan 1.3 gb :) benim tel süper yaaa:) bi ben sorun yaşamıyom heralde flv de ama flv izlemiyom telde o ayrı konu :) genelde mkv ve divx tercihimdir.

asigsasi

asigsasi

Üye
bu flv sorunu bendede yok her türlü flv dosyayı izliyorum

Üst Alt