yeter artık !!!Flv dosya açamıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

farukbekl

farukbekl

Üye
Ya arkadaşlar neler söylüyorsunuz yahu,bugün bile pc nin açamadığı video formatları var bunları gom player,vlc player yada başka tür video oynatıcılarla anca açabiliyoruz.ve bu pc ye ben 2008 yılında 1250 tl vermiştim.ha bu arada s3 ve one x karşılaştırmasını yapanlar s3 ün bazı mkv dosyalarını açamadığını söylüyordu o cihaz yeni çıktı vede fiyatı 2000 tl.

ben sana bir tane codec paketi verim.. media player 12 de bütün video formatlarını izle..:)

kordanadam

Üye
flv videolarını açıp sonuna kadar ileri sarıp beklerseniz açılır.

uribaju

uribaju

Üye
yazılımda bir sorun var güncelleme ile düzeltilir annada yoktu çünkü.çok sorun oluyorsada mp4 e convert edin

najanaja

najanaja

Üye
yazılımda bir sorun var güncelleme ile düzeltilir annada yoktu çünkü.çok sorun oluyorsada mp4 e convert edin

bence yazılımda sorun olsa hiçbi tel oynatmaması lazım ama oynatanlar var sonuçta, onlarda aynı yazılımı kullanıyor mesela ben bi önceki sayfadaki yorumumu oku nasıl bi flv yi açtı benim tel.

hakan_710

hakan_710

Üye

benim tel her tür flv yi sorunsuzca oynatıyo senin yorumunu okuyunca merak ettim denemek istedim 1 buçuk saatlik bi filmi 720*576 fps 29.97 2500 kpbs bu çözünürlükte flv ye dönüştürdüm ve tele attım sorunsuzca oynatıyor kapattım bi daha açtım yine açılıyor. filmin boyutunu soracak olursan 1.3 gb :) benim tel süper yaaa:) bi ben sorun yaşamıyom heralde flv de ama flv izlemiyom telde o ayrı konu :) genelde mkv ve divx tercihimdir.
flv ye dönüştürürsen açmaz demedim ben yanlış anlaşılma olmuş orada. mesela film izleme sitelerine gir ve bir film indir (idm kullanabilirsin) sonra o flv dosyasını aç bakalım açılacak mı??? yada youtube a gir ordan ezel dizisinin herhangi bi bölümünü pc'ye indir ve tele atıp dene sonra yorum yaz cevabını bekliyorum kesinlikle. ondan sonra yazılımda sorun var mı yok mu tartışalım...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ben sana bir tane codec paketi verim.. media player 12 de bütün video formatlarını izle..:)
Bana bişiy lazım değil,lazım olanları ben hallediyorum.bende hepsi var ayrıca.telefon da yada pc de bir sorun yaşamıyorum ben.

najanaja

najanaja

Üye

flv ye dönüştürürsen açmaz demedim ben yanlış anlaşılma olmuş orada. mesela film izleme sitelerine gir ve bir film indir (idm kullanabilirsin) sonra o flv dosyasını aç bakalım açılacak mı??? yada youtube a gir ordan ezel dizisinin herhangi bi bölümünü pc'ye indir ve tele atıp dene sonra yorum yaz cevabını bekliyorum kesinlikle. ondan sonra yazılımda sorun var mı yok mu tartışalım...

şimdi geç oldu yarın ilk işim deneyecem ve haber verecem :oke: ama yine de şimdiden belirteyim dönüştürsende dönüştürmesende bu bir flv video flv uzantıyı açıyorsa sorun yok demektir o dediğin yine codek problemine girer netten indirilen flv leri izletmiyor diyosunuz demek ki codek leri farklı sonuçta dediğim gibi flv uzantısını tel sorunsuzca açmakta. internetin flv leri farklı olur zaten.

najanaja

najanaja

Üye

denedim ama ezel deil :) alemin kralını 360p flv 536 mb indirdim tele attım bastım video açıldı önce normal oynattı daha sonra kapattım bida denedim açmadı :) flash player bozuk gibi beyaz ekran geldi. kardeş dediğim gibi bu codek problemi yazılım hatası deil sonuçta tel flv video açıyo sadece netten indirilenleri açmıyo bi önceki msj da da dediim gibi netteki flash videolar farklı bi codek olur bazen pc de bile sorun yaşatır önizlemeye bak soldki orj. video bilgisi görüntü avc ses ise aac normalde flv sesleri mp3 olur istediğin converter i dene ses seçeneklerinde aac yoktur sadece mp3 vardır. sağdaki benim dönüştürdüğüm görüntü kısmında farklı bi codek ismi var ve ses mp3 formatında ve tel bu videoları sorunsuz oynatıyor. walla kim ne derse desin bu kesinlikle yazılım hatası deildir sadece codek hatasıdır. yazılım hatası olsa dediğim gibi hiç bir çeşit flv uzantısını oynatmaması gerekir telin. Ben videolarla çok oynayan biriyim benim düşüncem ve mantığım budur. siz istediğiniz gibi düşünebilirsiniz ve nokia yı suçlamaya dewam edebilirsiniz herkesin düşüncesi ve mantığı farklıdır. tel divx mkv wmv en kaliteli formatları oynatıyor sizler flv yle neden bu kadar uğraşıyosunuz onu da anlamıyorum şahsen ben pc mde bile flv barındırmıyorum sewmediğim bi format pc de bi tane bile flv yok. tel e hayatta atmam zaten :) benim yorumum budur. kusura bakmayın gari biraz uzun tuttum gibi :)

Ekli dosyalar

hakan_710

hakan_710

Üye
abicim tamam codec hatası vardır her flv de aynı değildir ona sözüm yok. Peki ilk başta açıp daha sonra 2. 3. Denemelerde neden hata veriyo, neden telefon donuyo. dosya türü desteklenmiyor deyip açmasa sesimiz çıkmayacak zaten. benim demek istediğim açmıyosa hiç açmayacak, açıyosa da tam açacak. Şimdi bi daha düşün yazılım hatası mi bu, yoksa normal bişey mi sence.hala normal birşey diyosan sadece susarım ben

najanaja

najanaja

Üye
dosya türü desteklemiyo diyemez çünkü uzantıyı tel destekliyor desteklediği bi uzantı için codekleri ne olursa olsun o hatayı vermez. tele bi tane mpeg1 veya 2 at o zaman der desteklemiyo diye çünkü n8 sadece bu iki türü desteklemiyor. dediğim gibi dosya türü flv ve tel bunu destekliyor o yüzden o dediğin hatayı veremez sadece codekte yaşadığı sorundan dolayı video açılmaz veya video açılır ses gelmez bende ilk önce açıldı sonra açılmadı demek ki kararsızlık gibi bişey yaşadı codekte orasını bilemiyorum açıklama yapamam. ama akıl war mantık war bi tane videoyu wmv ye dönüştür codek olarak wmv7 seç sonra tele at ve açmayı dene bak bakalım dosya türü desteklemiyor mu diyecek yoksa ses var görüntü yok olarak mı açacak videoyu :) o zaman wmv içinde dosya türü desteklemiyor hatası vermesi lazım. ama tel destekliyor. çünkü n8 sadece wmv9 codeki oynatır. ben bütün formatları her formattaki bütün codekleri tek tek denedim kardeş hatta bunun hakkında bide konu açmıştım. Yani N8 neyi oynatır neyi oynatmaz gayet iyi bilirim. benden bu kadar yoksa bu konu çooook uzayacak :) ve ewet bence normal ve bende susuyorum :)

kalbimdesiin

Üye
Benim Telefon c7 Orjinal Belle 609 yüklü flv formatını sorunsuz açıyor

Üst Alt