S3 işlemcili one s alinir mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
S3 işlemcili one s alinir mi ??
Selamun Aleyküm Kardeşlerim, Tekrardan Ben,Bu s3 işlemcili 1.7ghz frekans hızında çalışan one hakkında ki görüşlerinizi almak istedim,yani alınır mı performans olarak yarı yolda bırakırmı ?? Şimdiden Ellerinize Sağlık Teşekkür ederim...

sataer

Üye
bırakmaz alınabilir ama fiyatı 1700 tl ydi sanırım yanlışsam düzelt kardeşim 1700 ise üstüne 200 daha verip one x almak daha mantıklı

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
bırakmaz alınabilir ama fiyatı 1700 tl ydi sanırım yanlışsam düzelt kardeşim 1700 ise üstüne 200 daha verip one x almak daha mantıklı
yok kardeşim vatan da 1486 liraya düştü :) one x inde eksikleri var kardeşim

sataer

Üye
one x in eksikleri var ama güncellemesi hazır ediliyor ama düştü madem one s pişman etmez seni kardeşim.

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
one x in eksikleri var ama güncellemesi hazır ediliyor ama düştü madem one s pişman etmez seni kardeşim.
kardeşim o güncellemeyle uçucak haklısın aslında :) ama ben öğrenciyim 600 tl param var babam karşılıcak gerisini fazla yük olmakda istemiyorum babama yani ne biliyim one x pahalı :) olmadı s2 alıcam zaten

sataer

Üye
one x de düşmüş kardeşim 1751 tl ye

- - - Eklendi - - -

o zaman haklısın kardeşim one s seni pişman etmez yeni cihaz güncelleme de alır desteklenir en az biir yıl daha ama s2 daha destek görmez

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
one x de düşmüş kardeşim 1751 tl ye

- - - Eklendi - - -

o zaman haklısın kardeşim one s seni pişman etmez yeni cihaz güncelleme de alır desteklenir en az biir yıl daha ama s2 daha destek görmez
:) aslında bu one s i n düşmesi iyi oldu samsung galaxy s2 istemiyordum touchwizz den dolayı ama s3 işlemci 1.7 ghz hımm aklımda soru işareti var kardeşim acaba oyun oynanırmı yani :(

sataer

Üye
kardeşim s4 1.4 ghz s3 1.7 ghz ama s4 de şarj daha çok gider ve tel daha az ısınır o yüzden performanslı. S3 işlemci ile istediğin herşeyi yaparsın hiç sıkıntın olmaz.

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim s4 1.4 ghz s3 1.7 ghz ama s4 de şarj daha çok gider ve tel daha az ısınır o yüzden performanslı. S3 işlemci ile istediğin herşeyi yaparsın hiç sıkıntın olmaz.
S4 1.5 GHZ kardeşim :) ama s3 arm cortex a8 mimarisi, s4 cortex a15 :D krait yani :D

sataer

Üye
pardon 4 e basmışım :) kardeşim bütçen için en iyisi one s işlemciye kafan takılmasın.

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
pardon 4 e basmışım :) kardeşim bütçen için en iyisi one s işlemciye kafan takılmasın.
kardeşim işte,yani almışken iyisi olsun diyo insan,5 6 aydır araştırıyorum fakat birinin övdüğü bir markayı ve modeli başkası kötüleye biliyo ve kötüleyen adam öle bir açıklama yapıyokii diğeri dünyanın en iyi telefonnu desede alamıyosun :D insanda tırsma oluyo :D bende xe alıcaktım fakat öle bir korkuttular ki :D

SilentOne

SilentOne

Üye
benide

klongs

klongs

Üye
s3 işlemcili alacaksan hiç alma

hypertext

Üye
Şahsen ben almazdım. Mimarisi eski olduğu için güç tüketimi S4'e oranla daha fazla. Yani şarjı daha az dayanır. Fark etmez dersen, performans farkını fazla hissedeceğini sanmam, benchmark takıntın yoksa.

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
nedennn

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bütçe için çok iyi bir telefon bence One s seni mutlu eder diye düşünüyorum :tebessüm:

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
klongs

klongs

Üye
s3 lüsüne 1700 tl verilmez bence parana yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt