yok kardeşim vatan da 1486 liraya düştübırakmaz alınabilir ama fiyatı 1700 tl ydi sanırım yanlışsam düzelt kardeşim 1700 ise üstüne 200 daha verip one x almak daha mantıklı
one x inde eksikleri var kardeşimkardeşim o güncellemeyle uçucak haklısın aslındaone x in eksikleri var ama güncellemesi hazır ediliyor ama düştü madem one s pişman etmez seni kardeşim.
ama ben öğrenciyim 600 tl param var babam karşılıcak gerisini fazla yük olmakda istemiyorum babama yani ne biliyim one x pahalı
olmadı s2 alıcam zatenone x de düşmüş kardeşim 1751 tl ye
- - - Eklendi - - -
o zaman haklısın kardeşim one s seni pişman etmez yeni cihaz güncelleme de alır desteklenir en az biir yıl daha ama s2 daha destek görmez
aslında bu one s i n düşmesi iyi oldu samsung galaxy s2 istemiyordum touchwizz den dolayı ama s3 işlemci 1.7 ghz hımm aklımda soru işareti var kardeşim acaba oyun oynanırmı yani 
S4 1.5 GHZ kardeşimkardeşim s4 1.4 ghz s3 1.7 ghz ama s4 de şarj daha çok gider ve tel daha az ısınır o yüzden performanslı. S3 işlemci ile istediğin herşeyi yaparsın hiç sıkıntın olmaz.
ama s3 arm cortex a8 mimarisi, s4 cortex a15
krait yani 
kardeşim işte,yani almışken iyisi olsun diyo insan,5 6 aydır araştırıyorum fakat birinin övdüğü bir markayı ve modeli başkası kötüleye biliyo ve kötüleyen adam öle bir açıklama yapıyokii diğeri dünyanın en iyi telefonnu desede alamıyosunpardon 4 e basmışımkardeşim bütçen için en iyisi one s işlemciye kafan takılmasın.
insanda tırsma oluyo
bende xe alıcaktım fakat öle bir korkuttular ki 
nedennn
ıcs güncelledikten sonra çok sorun yaratıyomuş o telefon ondan dolayı vazgeçtm kardeşonun yerine sensation xe al en azından beats kulaklığın olur
acaba hacı onda her oyunu oynaya bilirmiyiz ki nette rahatlıkla gezinebilirmiyiz kiBütçe için çok iyi bir telefon bence One s seni mutlu eder diye düşünüyorum![]()
hacım 1700 lira değil işte 1486 lira vatandas3 lüsüne 1700 tl verilmez bence parana yazık