Samsung Galaxy Nexus Android 4.1 JB. Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Nexus Android 4.1 JB. Rom
Google nin yeni tanıttıgı Android 4.1 JB sürümünün betasıdır Galaxy Nexus içindir...
Not-Bu işlemi gerçekleştirebilmek için telefonunuzun rootlu olması gerekmektedir...
Önemli Not-Yükleme sırasında oluşabilecek hatalardan dolayı şahsım ve MaxiCep sorumlu değildir...Yüklemeyi yaptıiseniz bunu kabul etmişsiniz demektir...

wipe data-wipe cach yapmanız gerekiyor ve indirdiğiniz dosyaları cwm ile flashlayın...

<*>DOWNLOAD THE ROM
<*>Download:
<*>Download:
<*>Fix dosyası bazı hataları düzeltmektedir...

ersinbakar

ersinbakar

Üye
daha kurmadınızmı :D dünden beri kullanıyorum bazı apklerin açmadığı doğru ama akıcılık 10 numara ramda yemiyor o kadar uygulama kurdum daha 400 ram boşta :D diğer telefonlara gelmeden bu keyfi hissetmek ayrı bir ayrıcalık olsa gerek :D

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
daha kurmadınızmı :D dünden beri kullanıyorum bazı apklerin açmadığı doğru ama akıcılık 10 numara ramda yemiyor o kadar uygulama kurdum daha 400 ram boşta :D diğer telefonlara gelmeden bu keyfi hissetmek ayrı bir ayrıcalık olsa gerek :D
Diğer telefonlarda bu akıcılık pek hissedilemeyecek bu 4.1 JB kendi arayüzüne özel birşey...Belki Costom romlara port edilirse kullanılabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt