Amaru Shady
Üye
John terry benim idolüm![]()
medya diyorum Terry diyorsun. Eğer Terry hakkında yapılan esprilerden bahsediyorsan bi şey diyemem
John terry benim idolüm![]()
medya diyorum Terry diyorsun. Eğer Terry hakkında yapılan esprilerden bahsediyorsan bi şey diyemem

E ne diyim abi.bırak ingiliz medyasını takip etmeyi türk medyasını doğru düzgün takip etmiyorum.sadece hani bu konulardan haberim olmadığını çaktırmayayım diyorum sende biraaz alttan al![]()

Türk medyası komik. Işini adam gibi yapan sayılı adam var, bunların dışındakiler komedi. Brezilya milli takımında ne kadar genç varsa Galatasaray'a geldi bi ara sayelerinde![]()

Ömer Üründül komedi yahu. İngiltere İrlanda maçında diyor ki eğer ingiltere yenerse irlanda kaybeder
![]()
cidden o nasıl olacak İngiltere yenerse İrlanda nasıl kaybeder yahu... 
kupayı ıtalya alır beyler...
- - - Eklendi - - -
ıspanya alır hemde rahat alır dıyenler ılk macı seyretmedıler herhalde galıbıyetı kacıran taraftı ıtalya beraberlıkle yetınmek zorunda kaldılar.gercekten futboldan anlıyorsanız topu gorunce kabak sanmıyorsanı duzgun yorum yapın yada takımları ıyı ızleyın.sacma sapan yorumlar yapmayın.

Kupayı italya alır beyler
İspanya kupayı rahat alır
![]()
Hocam şunuda hatırlatıyım hemen karşılarında SON Dünya ve Avrupa şampiyonu olan bir takım var. Tabii ki bu yenecekleri anlamınada gelmez..
Almanya maçını izleyenler Buffon'un kurtardığı frikiği görmüşlerdir her halde.Yani maç penaltılara gidecek olursa italya alır diye düşünüyorum.Zaten italyanın almasını isterim.Bu maç ya 0-0 ya da 1-1 ama penaltılarda İtalya
7 kişi ile 7-0 ispanya kupayı alır..6-0 italya aa pardon onu fener atmisti
ıspanya çok rahat alır gibime geliyor.