İspanya-İtalya Kim kazanır? Kaç kaç biter?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balcolu

balcolu

Üye
    Konu Sahibi
İspanya-İtalya Kim kazanır? Kaç kaç biter?
Bence penaltılar İspanya :)

codblackops2

codblackops2

Üye
penaltısız 2-1 ispanya

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
6-0 italya aa pardon onu fener atmisti

tarxhn

tarxhn

Üye
almanya favarimdi kim alırsa alsın almanların allah belasını versin 250 tl gitti

TeAmo42

TeAmo42

Üye
buffon&casillas

jackalmami

jackalmami

Üye
ıkı takımında sağı solu belli olmuyor. Onun için tahminde bulunmak bile baya bi zor geliyor ama benim favorim ispanya. En azından atamasalar da yemiyolar. David villa nın yokluğu çok hissediliyor, gol atmakta zorluk çekiyorlar. italya nın finale çıkması şahsen beni şaşırttı, buffon ve pirlo farkı olsa gerek. iyi oynayan kazansın diyelim ve kazanan bizimle oynasın :D

55lim

Üye
penaltılara giderse ıtalya diyorum ama bu futbol ıtalyaya kupayı getirebilir çünkü ıtalya şu an moral olarak ıspanyadan iyi ıspanya güzel oynuyor ama sadece oynuyor gol sıkıntısı yaşayacaklar kesinlikle maç oynamadan kazanılmıyor ıtalya aç ama boş takım değil buraya gelmeleri tesadüf değil maçtan sonra görüşürüz ıspanyayı bende çok severim barcelona taraftarıyım:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ıspanya çok rahat alır gibime geliyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
biraz zor ama Italya kazansın istiyorum. Torres yerine Negredo'yu oynatan bi teknik direktörü destekleyemem

codblackops2

codblackops2

Üye
onun da zaten senin desteklemene çok ihtiyacı vardı :hmmm
:ehe

• Beğen
Tepkiler: bill_
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Löw çok hata yaptı ama :hmmm

goller sürpriz olunca şaşırdı tabi :D

Klose yanlış bi seçimdi, o defansa karşı bir şey yapamazdı. Zaten tek pozisyonunda bi kaç adım atmak yerine direk şut çekseydi daha iyi olurdu.
Neyse Italya'ya başarılar

codblackops2

codblackops2

Üye

goller sürpriz olunca şaşırdı tabi :D

Klose yanlış bi seçimdi, o defansa karşı bir şey yapamazdı. Zaten tek pozisyonunda bi kaç adım atmak yerine direk şut çekseydi daha iyi olurdu.
Neyse Italya'ya başarılar

Hepsini geç almanların defansı rezaletti. arkaya top kaçtı beleşçi balotellide attı.
Bence ispanyaya başarılar :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Hepsini geç almanların defansı rezaletti. arkaya top kaçtı beleşçi balotellide attı.
Bence ispanyaya başarılar :hmmm

beleşci kelimesini sevmiyorum ve kullanmıyorum. Adam forvet tabi ki hataları değerlendirecek, hata arayacak. Yapmasa mıydı?
Forvet oynarken fazla koşmuyorum mesela ben, ama gelen pasları değerlendiriyorum. Aynı olay, imkân bulunca kullanacaksın.

codblackops2

codblackops2

Üye

beleşci kelimesini sevmiyorum ve kullanmıyorum. Adam forvet tabi ki hataları değerlendirecek, hata arayacak. Yapmasa mıydı?
Forvet oynarken fazla koşmuyorum mesela ben, ama gelen pasları değerlendiriyorum. Aynı olay, imkân bulunca kullanacaksın.

Gol atmayacaksa adam zaten niye forvet olsun :D
Esprik yapmıştım.
Neyse biz burda kendi kendimize konuşalım gün gelirde italya milli takım teknik direktörü senden yardım için maxicebe üye olur :hmmm

Neyse iyi geceler :zong:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt