Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
12000.sayfaya gelmeden gideni döverim :dayak:

coldman41

coldman41

Üye
Evet oynarsın ama i7 de oynadığın oyun ile p 4 de ki aynı olmaz :) ayrıca Onu bunu geç Nvdıa 9800 gt diyorum yani ekran kartında iş biter fiyata şaşırmayın :) ben verdim o parayı çok ta memnunum 6 senedır pc oyunu oynarım . son 1 sene en son grafiklerde oyunlar oynadıkdan sonra 6 sene boşa yaşamışım dedim

madem 6 senedir oyun oynayan birini bulmuşum oyun tavsiyesi almadan olmaz :D

Elektr0

Elektr0

Üye
Özellikleri Benim de Hosuma Gitti.2.300 Hımm Biraz Tuzlu'ymus :aha:.Bende Alcam Eylül Civarı Bi Prof.

buda güzel yurt dışından 650 TL gibi alınabilir.

Enes

Enes

Üye
iyi bi kasa alacaksın ekstra fan lazım soğutmak için . hdd desen 500 gb en az 100 lira :D kasa 150 200 lira righter monitör felan 600 u de geçer :D tabi çin malı alırsan ayrı

- - - Eklendi - - -

Kahve alayım canım ben :D
Laptop daha iyi be :zzz:

kahve mi ? ne bulduysan iç adamı hasta etme :D

codblackops2

codblackops2

Üye
iyi bi kasa alacaksın ekstra fan lazım soğutmak için . hdd desen 500 gb en az 100 lira :D kasa 150 200 lira righter monitör felan 600 u de geçer :D tabi çin malı alırsan ayrı

- - - Eklendi - - -

Kahve alayım canım ben :D

KASA Dediğin içi boş teneke nasıll 200 tl:hmmm
Fana geeek yok ben üflerim :ehe

MrTech

MrTech

Üye
Evet oynarsın ama i7 de oynadığın oyun ile p 4 de ki aynı olmaz :) ayrıca Onu bunu geç Nvdıa 9800 gt diyorum yani ekran kartında iş biter fiyata şaşırmayın :) ben verdim o parayı çok ta memnunum 6 senedır pc oyunu oynarım . son 1 sene en son grafiklerde oyunlar oynadıkdan sonra 6 sene boşa yaşamışım dedim

Dogrudur.Benim Parcalar Bunlar 8 Ay Önce 800'e Almıstım.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
madem 6 senedir oyun oynayan birini bulmuşum oyun tavsiyesi almadan olmaz :D

Bugun 20000 olmadan çıkamıcam sanırım forumdan daha nba2k12 oynuyacaktım dizimi izleyecektim saat 2.30 oldu nerdeyse :D buyur kardeşim konuşalım

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Laptop daha iyi be :zzz:

kahve mi ? ne bulduysan iç adamı hasta etme :D

:D Tamam yahu :D bu arada yavaşın beyler farkında değilsinizde birinizle oyun sohbeti birinizle bilgisayar muhabbeti birinizle hardisk monitor sohbeti ve the fenomen senle de cigara muhabbeti yapıyoruz yetişemiyorum hepinize:D

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Dogrudur.Benim Parcalar Bunlar 8 Ay Önce 800'e Almıstım.

inceliyorum

coldman41

coldman41

Üye
Bugun 20000 olmadan çıkamıcam sanırım forumdan daha nba2k12 oynuyacaktım dizimi izleyecektim saat 2.30 oldu nerdeyse :D buyur kardeşim konuşalım

oyun önerisi bulunur musun kardeşim sıkıntıdan patlıyom :D

Enes

Enes

Üye
:D Tamam yahu :D bu arada yavaşın beyler farkında değilsinizde birinizle oyun sohbeti birinizle bilgisayar muhabbeti birinizle hardisk monitor sohbeti ve the fenomen senle de cigara muhabbeti yapıyoruz yetişemiyorum hepinize:D
fenomen deme Enes de :zzz: bu arada ben de pc den konuşabilirim sorun değil :D ayrıca laptop masaüstünden hep daha iyi gelmiştir bana :zzz:

Üst Alt