MrTech
Üye
Kaliteyi geç yeni nesil oyunlarda 3d özelliği var 3d gözlük tak oyna crysis2 yi son grafiklerdesonra oyunda ki gibi damlardan atlarsın
![]()
Call Of Duty MW3 High Düzeyde 3D Harika Bisi Sonuna Kadar Oynadım.

Kaliteyi geç yeni nesil oyunlarda 3d özelliği var 3d gözlük tak oyna crysis2 yi son grafiklerdesonra oyunda ki gibi damlardan atlarsın
![]()

sen şimdi atlıyon mu dikkat etKaliteyi geç yeni nesil oyunlarda 3d özelliği var 3d gözlük tak oyna crysis2 yi son grafiklerdesonra oyunda ki gibi damlardan atlarsın
![]()

sen anlıyor musun ? ... bir makine varda inceledigim ...özellikleri hakkında tam anlamıyla bişi bilmiyorum .. Panasonic DMC-GX1XNiyeki ?
bana yazdıysan bilmediğin konuda şaka yapma lütfen![]()

1 gb ekran kartı oldugua göre 4gb ram varsa
Kaç ghz pcin?
Bi da senn özellikteki pcler ne kadara patlar

Call Of Duty MW3 High Düzeyde 3D Harika Bisi Sonuna Kadar Oynadım.![]()

sen şimdi atlıyon mu dikkat et![]()

Amd athlon 4 çekirdek 3.0 ghz işlemci 4g ram ekran kartını biliyorsun birde Asus amd ekran kartı . en ucuz 500 lira ben 1 sene önce 600 liraya almıştım. Ve şu an Piyasadaki her oyunu en son ayarlarda rahatça oynuyorum.
en son black ops bitirdim en son grafiklerde mw3 indirirm yakında ama 3d gözlüğüm yok şu an
- - - Eklendi - - -
15.kat da oturuyoruz![]()

sen anlıyor musun ? ... bir makine varda inceledigim ...özellikleri hakkında tam anlamıyla bişi bilmiyorum .. Panasonic DMC-GX1X
OHA inanmıyorum. ÇOK UCUZ,toplama mı yaptın

Yalnız saydığım şeyler 500 lira yani ram+ekran kartı+anakart+işlemci 500 tl![]()

gözlük olsa atlarsın ama![]()
senin yüzünden çıkıyorum forumdan 
Yok Artık Abi Bu Ne Oha DiyorumAmd athlon 4 çekirdek 3.0 ghz işlemci 4g ram ekran kartını biliyorsun birde Asus amd ekran kartı . en ucuz 500 lira ben 1 sene önce 600 liraya almıştım. Ve şu an Piyasadaki her oyunu en son ayarlarda rahatça oynuyorum.

Yalnız saydığım şeyler 500 lira yani ram+ekran kartı+anakart+işlemci 500 tl![]()

Abi bi şaka yaptım ne abartıyorsın![]()

gel sigara içekTamam baydın beni vallasenin yüzünden çıkıyorum forumdan
![]()

Özellikleri Hersey BuradaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben Prof.Kamera Seminerine Gitmistim Ordan Biraz Bilgim Var.