Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye

Allah razı olsun ismim Fatih MasteLaa ile çok uğraştın sağolasın :kıskıs: Bir de ben yazayım ama Nick in çok uzun ismin ile yazayım :)

Ömer dadaş nasılsın gardaş
Merak etme ben iyiyim
Evlenmek üzereyim
Raya oturuyorum,yavaş yavaş

Bu da benden sana
Senin gibi
Olmaz Ama :tebessüm::tebessüm:

Yok karşim eline sağlık.fatih olarak yazmadım.adını biliyom tabi.millet codblackops2 ile uğraşsın diye nickiyle yazıyorum :eller:

Enes

Enes

Üye
:megafon:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

abi nasılsın diye sordum fakat gözünden kaçtı sanırım. Nabün?

Allah gülümsemeni daim etsin inşallah.

- - - Eklendi - - -

Murat abi nasılsın?

¿uısןısɐu uǝs ɯışǝpɹɐʞ ɯıɹpǝ ɹüʞʞǝşǝʇ

-----------------------------------------------------------------------------------------

olur mu kardeşim gördüm tabiki. yazmıştım. tekrar teşekkür ederim. sen nasılsın?

pro.engineer

pro.engineer

Üye
selam gececi kim var

StunnerDead

StunnerDead

Üye

:kop2: tamam yahu sinirlenme hemen yak bi cigara temiz hava al :D

yok 3 çöp kaldı 6 da anca uyuyorum 5 saat daha var en azından dan 5 i 3 e bölersek 1.6666666667 çıkar yani her 1.6 saat de bir içmek zorundayım 1.6 eşittir 1 saat 36 dakika bundan önceki sıgarayı 40 45 dakika önce içtim ona göre 50 dakikadan içeceğim sigaramı :D

codblackops2

codblackops2

Üye

¿uısןısɐu uǝs ɯışǝpɹɐʞ ɯıɹpǝ ɹüʞʞǝşǝʇ

-----------------------------------------------------------------------------------------

olur mu kardeşim gördüm tabiki. yazmıştım. tekrar teşekkür ederim. sen nasılsın?

Nasılsın :) yukarda ne yazdın çözemedm :hmmm

Enes

Enes

Üye
yok 3 çöp kaldı 6 da anca uyuyorum 5 saat daha var en azından dan 5 i 3 e bölersek 1.6666666667 çıkar yani her 1.6 saat de bir içmek zorundayım 1.6 eşittir 1 saat 36 dakika bundan önceki sıgarayı 40 45 dakika önce içtim ona göre 50 dakikadan içeceğim sigaramı :D
Sen baya baya matematiği halletmişin :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
Beyler bugun konuyu 12000.ci sayfaya getirelim :eller:

Üst Alt