samsung'dan geliştiricilere 4miyon dolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
şöyle düşünelim o zaman Nokia 808i tanittiktan bir hafta on gun sonra piyasaya surseydi ne kadar satardi. Veya ayni şekilde lumia900 ces2012de tanitildiktan on gun sonra tum dunyada satişa ciksaydi satiş rakamlari ayni mi olurdu. Bence nokia hatayi burada yapiyor. Telefonu tanitmişsin 4-5 ay sonra piyasaya cikiyor. Ben iki aydan fazla c6-01 beklemiştim. Ama artik ne kullanicilar ne de teknoloji beklemiyor. Bu surede cihaz piyasaya cikmadan demode olmuş oluyor.

Benim düşüncem de budur.

- - - Eklendi - - -

akil yetenek ve kabiliyet ayri bunlara paraya dondurme apayri birşeydir. En iyi cihazlari uretip satiş stratejisi yuzunden pazar sonuncusu olabilirsiniz. Bu konuda apple'ın ilminden feyz almak lazım:oke:

:eheApple iyi bilir işini.

sataer

Üye
şöyle düşünelim o zaman Nokia 808i tanittiktan bir hafta on gun sonra piyasaya surseydi ne kadar satardi. Veya ayni şekilde lumia900 ces2012de tanitildiktan on gun sonra tum dunyada satişa ciksaydi satiş rakamlari ayni mi olurdu. Bence nokia hatayi burada yapiyor. Telefonu tanitmişsin 4-5 ay sonra piyasaya cikiyor. Ben iki aydan fazla c6-01 beklemiştim. Ama artik ne kullanicilar ne de teknoloji beklemiyor. Bu surede cihaz piyasaya cikmadan demode olmuş oluyor.

abi bu Eloph amca microsoft değil de google ajanı olmasın yahu. İnsanları zorla androide geçirmek için uğraşıyo sanki pu*t :kop2: beni bile zorluyor yani

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
abi bu Eloph amca microsoft değil de google ajanı olmasın yahu. İnsanları zorla androide geçirmek için uğraşıyo sanki pu*t :kop2: beni bile zorluyor yani

Olabilir Pargalı demişti bir ara..:ehe

15097

15097

Üye
apple'da ödemişti çok büyük bir ihtimalle yanlıs hatırlamıyorsam :hmmm

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
apple'da ödemişti çok büyük bir ihtimalle yanlıs hatırlamıyorsam :hmmm

Ya her firma ödüyor zaten Microsoft'ta ödemiştir Google'da ödemiştir.Bir arkadaş Nokia hiç yatırım yapmadı ondan oldu gibi konuşmuşta o yüzden demişler zaten.

15097

15097

Üye

Ya her firma ödüyor zaten Microsoft'ta ödemiştir Google'da ödemiştir.Bir arkadaş Nokia hiç yatırım yapmadı ondan oldu gibi konuşmuşta o yüzden demişler zaten.
:) ben apple ve samsung'unkini duygugum icin yazdım.tabikide her firma ödüyor :)

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt