YoRumu SizLeRe Bırakıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balcolu

balcolu

Üye
    Konu Sahibi
YoRumu SizLeRe Bırakıyorum
Terör örgütü
PKK'dan kaçarak
Şırnak'ın Silopi
ilçesinde
güvenlik
güçlerine teslim olan terör
örgütü mensubu
15 kişi etkin pişmanlık yasasından
faydalandırılarak serbest bırakıldı. 7 kişi, Şırnak'ta jandarma ve savcılık
ifadelerinin ardından yaşı küçük
olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı.
8(yaşları tutuyor) zanlı ise Özel Yetkili Diyarbakır
Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk
edildi. Diyarbakır'a getirilen terör örgütü mensupları, özel yetkili savcıya
verdidi ifadenin ardından nöbetçi
mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme,
pişman olduklarını belirten eski örgüt
mensuplarını serbest bıraktı.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
arkadaşım bu konuyu haber köşesinde açsaydın daha iyi olurdu.

KayraBey

KayraBey

Üye
İnsanlar kendi koydukları kanunlarla kendilerini anca bu kadar yönetirler...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Onları serbest bırakmak içerde tutmaktan daha kötü olmus onlar için.
Pismanlık yasası örgütü içten dagıtmak için çıkarılan bir yasa yani terör örgütü mensublarının aklını çelmek için büyük bir silah.Amaç affetmek yada tekrar daga göndermek degil amaç iyi niyet göstergesi bu sayede örgüt mensubları eylemler için isteksiz ve teslim olmaya sıcak bakacaklar.
Lütfen medyanın oyunlarına gelmeyin böyle konular açarak.

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead ve Polymath
-efşan

-efşan

Üye
Pismanlık yasası örgütü içten dagıtmak için çıkarılan bir yasa yani terör örgütü mensublarının aklını çelmek için büyük bir silah.Amaç affetmek yada tekrar daga göndermek degil amaç iyi niyet göstergesi bu sayede örgüt mensubları eylemler için isteksiz ve teslim olmaya sıcak bakacaklar.
:oke:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Onu bırakalım da ben şunu anlayamıyorum bir insan (insan demeye utanıyorum) devletin araçlarını taşlar hatta havai fişek patlatıp insanlara zarar verebiliyor öldürebiliyorken, yangınlar çıkarıyorken bu insanlar nasıl terör örgütü mensupu olarak değil de yanlısı olarak yargılanıyor ve serbest bırakılıyor.Sana ateş edebilecek bir kişiyi ki buna vatan hainliği denir karşılık verilmesi yanlısıyım.Konudaki gibi bir durumda ise bir insan zamanında mehmetçiğimizi öldürebilmiş ise ya da öldürmeye teşebbüs etmiş ise idam ile cezalandırılmalıdır ki ülkemizde yıllardır kapısında köle olduğumuz AB için idam kaldırıldı..Eğer bu şekilde ceza verilmez ise gençlerin dağa çıkması daha kolay olacaktır çünkü vazgeçme imkanı olacak.Eğer gidip terör örgütüne mensup olmayıpta asker öldürürsen yersin hapisi ama...Daha sonra eşitlik var herkes yargı önünde eşit denilir.Eğer böyle olmaz ise ölen Mehmetçiğimizin kanı, annesinin gözyaşı yerde kalır.

-efşan

-efşan

Üye
Onu bırakalım da ben şunu anlayamıyorum bir insan (insan demeye utanıyorum) devletin araçlarını taşlar hatta havai fişek patlatıp insanlara zarar verebiliyor öldürebiliyorken, yangınlar çıkarıyorken bu insanlar nasıl terör örgütü mensupu olarak değil de yanlısı olarak yargılanıyor ve serbest bırakılıyor.Sana ateş edebilecek bir kişiyi ki buna vatan hainliği denir karşılık verilmesi yanlısıyım.Konudaki gibi bir durumda ise bir insan zamanında mehmetçiğimizi öldürebilmiş ise ya da öldürmeye teşebbüs etmiş ise idam ile cezalandırılmalıdır ki ülkemizde yıllardır kapısında köle olduğumuz AB için idam kaldırıldı..Eğer bu şekilde ceza verilmez ise gençlerin dağa çıkması daha kolay olacaktır çünkü vazgeçme imkanı olacak.Eğer gidip terör örgütüne mensup olmayıpta asker öldürürsen yersin hapisi ama...Daha sonra eşitlik var herkes yargı önünde eşit denilir.Eğer böyle olmaz ise ölen Mehmetçiğimizin kanı, annesinin gözyaşı yerde kalır.
''Pişmanlık'' ne anlam ifade ediyor?
Kardeşim kandırılmış, cahil insanlar var aralarında. Onların suçu ne??
Bunları kandıranlara yapacaksın.
Kardeşi kardeşe vurduran bir sisteme değil de kardeşini vurana mı tepki göstereceğiz.
Bu ülkeyi omuz omuza savaşarak aldık biz. Şimdi karşı karşıya gelerek mi böleceğiz?

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yanlılar denmesi ve karsılık verilmemesi konusunda tamamen katılıyorum Kaan.
Amma velakin terör örgütü mensubu olanları yakalandıklarında idam etmek teröristler için bir korku kaynagı olacak yani teslim olmak istemeyecekler zaten çogu terörist kendi istegi ile daga çıkmadıgını belirtmisti.Zorla dagda bulunan bir insan teslim olmaya sıcak bakar ama idam edilecegini bilse zorla da olsa örgüte hizmet etmeye devam eder.Gençlerin daga çıkması kolaylasmaz emin olabilirsin.Çünkü örgüt onu ve ailesini rahat bırakmaz bunun bilincinde olsunlar.

KayraBey

KayraBey

Üye
Allah böyle bir duruma kimseyi düşürmesin.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

''Pişmanlık'' ne anlam ifade ediyor?
Kardeşim kandırılmış, cahil insanlar var aralarında. Onların suçu ne??
Bunları kandıranlara yapacaksın.
Kardeşi kardeşe vurduran bir sisteme değil de kardeşini vurana mı tepki göstereceğiz.
Bu ülkeyi omuz omuza savaşarak aldık biz. Şimdi karşı karşıya gelerek mi böleceğiz?

Şuan yaşadığım yeri ve burdaki durumu görsen.En küçük çocuk bile böyle konuları rahat rahat konuşabiliyor, kendini savunabiliyor.Eğer kozu olsa benim gibi normal insanları doğduğuna pişman edecek binlercesi var oturduğum yerde.Eskiden bende olaylara uzaktan bakarken normal karşılıyordum fakat aralarında kalınca...İnsanların gözü önünde uyuşturucu satan buna rağmen polisin sesini çıkaramadığı kişiler gördüm.Bisikletine çarptığı için adam öldürenini, benim az önce söylediklerimin binde birini söylediği için adam öldürenini de.Tabiki kandırılmışları var fakat inan bana çoğu bilinçli durumda.Teröristleri karşılamışlardı bir ara hatırlıyorsunuz değil mi ? Ordakilerin %10'u bilinçsizse, kandırılmışsa %90'ı bilinçliydi.Bilinçsiz ya da bilinçli bir insanı, masum bir insanı öldürebiliyorsan cezasını çekmelisin.Ben birini öldürüp bilinçsizim desem olmuyor fakat...

__xXx__

__xXx__

Üye
ben bu konuda El~PisToLeRo ya hak veriyorum ama şöyle bişi var ki çözümün bu şekilde olacağına inanmıyorum ilk önce tsk temizlenmeden teröre son veremeyiz adamlar resmen varlıklarının sebebi olan ülkemizi yok etmek istiyorlar

- - - Eklendi - - -

Şuan yaşadığım yeri ve burdaki durumu görsen.En küçük çocuk bile böyle konuları rahat rahat konuşabiliyor, kendini savunabiliyor.Eğer kozu olsa benim gibi normal insanları doğduğuna pişman edecek binlercesi var oturduğum yerde.Eskiden bende olaylara uzaktan bakarken normal karşılıyordum fakat aralarında kalınca...İnsanların gözü önünde uyuşturucu satan buna rağmen polisin sesini çıkaramadığı kişiler gördüm.Bisikletine çarptığı için adam öldürenini, benim az önce söylediklerimin binde birini söylediği için adam öldürenini de.Tabiki kandırılmışları var fakat inan bana çoğu bilinçli durumda.Teröristleri karşılamışlardı bir ara hatırlıyorsunuz değil mi ? Ordakilerin %10'u bilinçsizse, kandırılmışsa %90'ı bilinçliydi.Bilinçsiz ya da bilinçli bir insanı, masum bir insanı öldürebiliyorsan cezasını çekmelisin.Ben birini öldürüp bilinçsizim desem olmuyor fakat...

kardeşim orada bilinçli yada istekli olarak bulunan zaten pişmanım deyip teslim olmaz mecburen orada olana da bu şekilde yardım ediliyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ben bu konuda El~PisToLeRo ya hak veriyorum ama şöyle bişi var ki çözümün bu şekilde olacağına inanmıyorum ilk önce tsk temizlenmeden teröre son veremeyiz adamlar resmen varlıklarının sebebi olan ülkemizi yok etmek istiyorlar

Dıs gücler tarafından çok fazla oldugu için içten dagıtmak da iyi bir çözüm sonrası kolay zaten.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Mevzû derin...

Nasrettin hoca misali, yorum yapan her kardeşim kendince haklı,

Yalnız şu konu da var, şuan içeri tıkılan örgüt mensupları, içeriye bilinçli olarak girmiş örgütün psikoloji uzmanları tarafından beyinleri daha çok yıkanıyor ve dışarı daha azılı olarak çıkıyorlar..

Bizzat duyduğum bir olay...
Örgütün siyasi kanadından birisi tutuklanarak 4 yıl yatıyor, Bu adam içeri girmeden önce namazını kılan birisi iken, şu an dini sorgulayan mürted olmuş birisi...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Neyse konu fazla politik.İyisi mi burdan konuşmayı bırakıp hayırlısını dileyelim.Burdan konuşmamız hiç bir şeyi değiştirmeyecek çünkü...

StunnerDead

StunnerDead

Üye

Sonuna kadar katılıyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tek sebep pkk korkusu sizide biri silahla tehdit etse istediklerini yapmak zorunda kalırsınız.

__xXx__

__xXx__

Üye
[ENGİN];4878639' Alıntı:
tek sebep pkk korkusu sizide biri silahla tehdit etse istediklerini yapmak zorunda kalırsınız.

katılmıyorum:dry:

-efşan

-efşan

Üye
[ENGİN];4878639' Alıntı:

:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt