THe_PRoTeCToR
Üye
NOKİA 701 RM-774 FP1 GÖRSELLİ CUSTOM FİRMWARE ßY THe_PRoTeCToR
Arkadaşlar Nokia 701 için bi CFW yapmaya karar verdim. Sonunda sizinle paylaşmak da nasip oldu. Ben lafı daha fazla uzatmamayayım hemen size özelliklerden bahsetmek istiyorum..
** ÖZELLİKLERİ **
# Başlangıçta Telefon hafızası 317 MB
*Sizde değişebilir önceden kurduğunuz uygulamalara bağlı olarak..
# Güncel Nokia Mağaza ve Nokia Maps Suite uygulamaları eklendi..
* Kurtuluş40 kardeşimize teşekkür ediyorum uygulamaların modları için..
# Özel Boot screen
*Beğenmezseniz ROFS2»resource»apps içindeki splashscreen.mif ile sysap.mif dosyasını kendi zevkinize göre değiştirdikten sonra yeniden paketleyip flash attıktan sonra kullanabilirsiniz..
# Renkli batarya ve şebeke simgeleri
*Değiştirmek isterseniz CORE»resource»Apps içindeki avkon2.mif dosyasını kendi zevkinize göre değiştirdikten sonra yeniden paketleyip flash atarak kullanabilirsiniz....
# Artırılmış heap boyut ile uygulama açılış-kapanış gecikmesi kısaltıldı..
# Bluetooth ile korumalı dosya gönderebilirsiniz..
# Efekt yolu C:/resource/effects oloarak değiştirildi..
# Quadefekt ile Slide zoom efeklerinin karışımından oluşan çok hoş bir efekt hazırladım.. Efektleri yapan arkadaş sağolsun...
* Hoşunuza gitmezse efekt yolunu değiştirdiğim için kendi efektlerinizi x-plore yardımıyla C:/resource/effects klasörü içine attıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatıp kullanabilirsiniz..
# Açılışta OVI kayıt devre dışı bırakıldı..
# Yazı fontunu Nokia Sans ile değiştirdim..
* Şayet beğenmeszeniz original yazı fontunu ROFS2»resource»Fonts klasörü içine attıktan sonra yeniden paketleyip flash attıktan sonra kullanabilirsiniz kullanabilirsiniz..
# Belle özel equlazier modu eklendi..
# Tarayıcıda indirme yaparken duraklatıp devam edebilme özelliği eklendi..
# WiFi hassalığı artırıldı..
# Türkçe ve Ingilizce haricindeki gereksiz bütün diller silindi..
*Nat GEO vb. uygulamaları silmedim. Çünki bazı arkadaşlarımız kullanıyorlar.. Ama silmek isterseniz bildiğimiz yoldan yani uygulamanız üzerine gelip basılı tutun sil deyin uygulama sorunsuzca kaldırılacaktır..
# Ses seviyesini artırdım ama bana bir değişiklik olmadı gibi geldi. Siz işe yaradı mı yaramadı mı yorum yaparsanız bende öğrenmiş olurum..
# Installserver hack eklendi..
# Yüksek kaliteli ses kaydı eklendi..
# Tarayıcı ön belleği E sürücüsüne alındı..
# Arkadaşlar şeffaf widgetler eklemeyi denedim ama flash atarken sürekli hata aldım. O yüzden şeffaf widgetler ekleyemedim kusura bakmayın lütfen.. Ama kendiniz sis halindeki widgetleri kurabilirsiniz.
# Çoğumuzun baş belası sorunu olan "YERLEŞİK BİLEŞEN" hatasını kökünden hallettim.. Artık widget vb. şeyler yüklerken hiç yerleşik bileşen hatası almayacaksınız.. Güncelleştirme hatası alabilirsiniz. bu hatayı alırsanız widgetinizi kurabilmeniz için önceden yüklemiş olduğunuz widgeti kaldırmanız gerekir.
# Notlar widgetini %70 oranda şeffaflaştırdım. Sis dosyası halinde ekten indirip kurabilirsiniz..
# CFW yi flash atmadan önce Nokia Suite ile telefonunuzu yedeklemenizi tavsiye ederim.. Yedeği yüklediğinizde menü düzeninden tutun herşey eskisi gibi oluyor..
-BU YAPTIĞIM CFW Yİ TELEFONUNUZA FLASHLADIKTAN SONRA TELEFONUNUZA İLK 10 - 15 DK İÇERİSİNDE HİÇ BİR UYGULAMA YÜKLEYEMEZSİNİZ. .
-YÜKLEMEYE ÇALIŞTIĞINIZDA " İŞLEM BAŞLATILAMIYOR YÜKLEYİCİ ZATEN KULLANILIYOR " HATASINI ALIRSINIZ..
-BUNUN SEBEBİ YÜKLEYİCİNİN E SÜRÜCÜSÜNE ÖNCEDEN KURDUĞUNUZ UYGULAMALARI GERİ YÜKLEMESİNDEN KAYNAKLANIR..
*AMA PANİK YAPMAYIN 10 - 15 DK GİBİ KISA BİR SÜRE İÇİNDE DÜZELİYOR...
# Güle güle kullanın arkadaşlar.. Kulandıkça beni hatırlarsınız..
**DİP NOT: CFW yi defalarca flash atıp denedim. Hiç bir sorun yoktur. Telefonunuza güvenle flash atıp deneye bilirsiniz..
LİNKLER
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
O kadar uğrtaştım bu cfw için kimse yorum yapmıyo..
** ÖZELLİKLERİ **
# Başlangıçta Telefon hafızası 317 MB
*Sizde değişebilir önceden kurduğunuz uygulamalara bağlı olarak..
# Güncel Nokia Mağaza ve Nokia Maps Suite uygulamaları eklendi..
* Kurtuluş40 kardeşimize teşekkür ediyorum uygulamaların modları için..
# Özel Boot screen
*Beğenmezseniz ROFS2»resource»apps içindeki splashscreen.mif ile sysap.mif dosyasını kendi zevkinize göre değiştirdikten sonra yeniden paketleyip flash attıktan sonra kullanabilirsiniz..
# Renkli batarya ve şebeke simgeleri
*Değiştirmek isterseniz CORE»resource»Apps içindeki avkon2.mif dosyasını kendi zevkinize göre değiştirdikten sonra yeniden paketleyip flash atarak kullanabilirsiniz....
# Artırılmış heap boyut ile uygulama açılış-kapanış gecikmesi kısaltıldı..
# Bluetooth ile korumalı dosya gönderebilirsiniz..
# Efekt yolu C:/resource/effects oloarak değiştirildi..
# Quadefekt ile Slide zoom efeklerinin karışımından oluşan çok hoş bir efekt hazırladım.. Efektleri yapan arkadaş sağolsun...
* Hoşunuza gitmezse efekt yolunu değiştirdiğim için kendi efektlerinizi x-plore yardımıyla C:/resource/effects klasörü içine attıktan sonra telefonunuzu yeniden başlatıp kullanabilirsiniz..
# Açılışta OVI kayıt devre dışı bırakıldı..
# Yazı fontunu Nokia Sans ile değiştirdim..
* Şayet beğenmeszeniz original yazı fontunu ROFS2»resource»Fonts klasörü içine attıktan sonra yeniden paketleyip flash attıktan sonra kullanabilirsiniz kullanabilirsiniz..
# Belle özel equlazier modu eklendi..
# Tarayıcıda indirme yaparken duraklatıp devam edebilme özelliği eklendi..
# WiFi hassalığı artırıldı..
# Türkçe ve Ingilizce haricindeki gereksiz bütün diller silindi..
*Nat GEO vb. uygulamaları silmedim. Çünki bazı arkadaşlarımız kullanıyorlar.. Ama silmek isterseniz bildiğimiz yoldan yani uygulamanız üzerine gelip basılı tutun sil deyin uygulama sorunsuzca kaldırılacaktır..
# Ses seviyesini artırdım ama bana bir değişiklik olmadı gibi geldi. Siz işe yaradı mı yaramadı mı yorum yaparsanız bende öğrenmiş olurum..
# Installserver hack eklendi..
# Yüksek kaliteli ses kaydı eklendi..
# Tarayıcı ön belleği E sürücüsüne alındı..
# Arkadaşlar şeffaf widgetler eklemeyi denedim ama flash atarken sürekli hata aldım. O yüzden şeffaf widgetler ekleyemedim kusura bakmayın lütfen.. Ama kendiniz sis halindeki widgetleri kurabilirsiniz.
# Çoğumuzun baş belası sorunu olan "YERLEŞİK BİLEŞEN" hatasını kökünden hallettim.. Artık widget vb. şeyler yüklerken hiç yerleşik bileşen hatası almayacaksınız.. Güncelleştirme hatası alabilirsiniz. bu hatayı alırsanız widgetinizi kurabilmeniz için önceden yüklemiş olduğunuz widgeti kaldırmanız gerekir.
# Notlar widgetini %70 oranda şeffaflaştırdım. Sis dosyası halinde ekten indirip kurabilirsiniz..
# CFW yi flash atmadan önce Nokia Suite ile telefonunuzu yedeklemenizi tavsiye ederim.. Yedeği yüklediğinizde menü düzeninden tutun herşey eskisi gibi oluyor..
-BU YAPTIĞIM CFW Yİ TELEFONUNUZA FLASHLADIKTAN SONRA TELEFONUNUZA İLK 10 - 15 DK İÇERİSİNDE HİÇ BİR UYGULAMA YÜKLEYEMEZSİNİZ. .
-YÜKLEMEYE ÇALIŞTIĞINIZDA " İŞLEM BAŞLATILAMIYOR YÜKLEYİCİ ZATEN KULLANILIYOR " HATASINI ALIRSINIZ..
-BUNUN SEBEBİ YÜKLEYİCİNİN E SÜRÜCÜSÜNE ÖNCEDEN KURDUĞUNUZ UYGULAMALARI GERİ YÜKLEMESİNDEN KAYNAKLANIR..
*AMA PANİK YAPMAYIN 10 - 15 DK GİBİ KISA BİR SÜRE İÇİNDE DÜZELİYOR...
# Güle güle kullanın arkadaşlar.. Kulandıkça beni hatırlarsınız..
**DİP NOT: CFW yi defalarca flash atıp denedim. Hiç bir sorun yoktur. Telefonunuza güvenle flash atıp deneye bilirsiniz..
LİNKLER
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
O kadar uğrtaştım bu cfw için kimse yorum yapmıyo..

Altta linkini verdiğim konuyu incele. Konuları hiç takip etmiyorsun anlaşılan. Hacki biliyor muyum bilmiyor muyum anlamış olursun. http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/nokia-c7-00-symbian-belle-extreme-edition-v9-111-30-0609-09-06-2012-a-579252.html