Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
Modum ben forumun sohbet kısmında yeniyim bir hafta öncesıne kadar az da olsa yoğunluk vardı şimdilerde kimse kalmadı

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben o zaman hiç gelmem :D Aç aç uykusuz kalamam ben :D

CABBAR

CABBAR

Üye
Ben sakarya üniversitesinde öğrenciyim yaz okuluna geldim kyk devlet yurdunda kalıyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Modum ben forumun sohbet kısmında yeniyim bir hafta öncesıne kadar az da olsa yoğunluk vardı şimdilerde kimse kalmadı
Yaz tatili.. Küçük çocukların sayısı arttı forumda, büyükler yani sohbet edecek kişiler gitti hep

CABBAR

CABBAR

Üye
haklısın ya ramazanda senin gibi düşünenler olursa daha da tenha olur buralar

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben sakarya üniversitesinde öğrenciyim yaz okuluna geldim kyk devlet yurdunda kalıyorum
Ben de Ankara'da Atılım Üniversitesinde hazırlığı yeni bitirdim. Yaz okuluna kalacağım diye fena korkuyorum ama PROFICIENCY sınavını rahatça verdim ve sonunda fakülteye başlıyorum :D Daha adam akıllı üniye başlayamadım yahu.. Hazırlık bildiğin lise 5

-efşan

-efşan

Üye
haklısın ya ramazanda senin gibi düşünenler olursa daha da tenha olur buralar
yok yok. Ramazanda uçuşta bu konu. Sayfayı yenilemeye gelmiyor. Hemen bir iki sayfa atlıyor konu.:D

CABBAR

CABBAR

Üye
Doğru yaa tatile girdi okullar küçükler çok :) işler de başladi internete girmek de zorlaşiyor :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Ramazan sohbet konularını tekrar açacağız orada konuşursunuz :D

CABBAR

CABBAR

Üye
Benim ilk ramazanım olacak bakalım dediğin gibi olursa sohbet kopar :) mobilden giriyorum kusura bakmayın mesajlar karışıyor olabilir :) bazı üniversitelerde 1. sınıf bile lise 5 gibi :)

- - - Eklendi - - -

yaz okulu güzel geçiyor eğlenceli yurtta. Ama ben afyonluyum sıcak ve nem ölüm geliyor bana :) ramazan sohbetleri mi oluyor ramazanDA

CABBAR

CABBAR

Üye
sağolasın _xxx_ :) el mecbur çekeceğiz burayı Ne yapalım. Anlatın bakalım sizler neler yaparsınız :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Rütbe düşme mi var forumda ? Sanırım mesajları silerek yapıyorsun bunu. Niye düşecek ki ?

Revengeful

Emekli Yönetici

__xXx__

__xXx__

Üye

iyi ben yokum :)

-efşan

-efşan

Üye
Bizim albaylık da yalan olur:ehe

Üst Alt