Yaz tatili.. Küçük çocukların sayısı arttı forumda, büyükler yani sohbet edecek kişiler gitti hepModum ben forumun sohbet kısmında yeniyim bir hafta öncesıne kadar az da olsa yoğunluk vardı şimdilerde kimse kalmadı
Ben o zaman hiç gelmemAç aç uykusuz kalamam ben
![]()
Sahura kadar da uyunmuyor ki
Yaz tatili.. Küçük çocukların sayısı arttı forumda, büyükler yani sohbet edecek kişiler gitti hep

Ben de Ankara'da Atılım Üniversitesinde hazırlığı yeni bitirdim. Yaz okuluna kalacağım diye fena korkuyorum ama PROFICIENCY sınavını rahatça verdim ve sonunda fakülteye başlıyorumBen sakarya üniversitesinde öğrenciyim yaz okuluna geldim kyk devlet yurdunda kalıyorum
Daha adam akıllı üniye başlayamadım yahu.. Hazırlık bildiğin lise 5yok yok. Ramazanda uçuşta bu konu. Sayfayı yenilemeye gelmiyor. Hemen bir iki sayfa atlıyor konu.haklısın ya ramazanda senin gibi düşünenler olursa daha da tenha olur buralar

Ben sakarya üniversitesinde öğrenciyim yaz okuluna geldim kyk devlet yurdunda kalıyorum
mobilden giriyorum kusura bakmayın mesajlar karışıyor olabilir
bazı üniversitelerde 1. sınıf bile lise 5 gibi 
ramazan sohbetleri mi oluyor ramazanDA
Evet, sahur sohbet konusu buradayaz okulu güzel geçiyor eğlenceli yurtta. Ama ben afyonluyum sıcak ve nem ölüm geliyor banaramazan sohbetleri mi oluyor ramazanDA
Bu konuyu gereksizlere alsam baya bir üyenin rütbesi düşer![]()
Bu konuyu gereksizlere alsam baya bir üyenin rütbesi düşer
- - - Eklendi - - -
Evet, sahur sohbet konusu burada
http://www.maxicep.com/ramazan-genel/sahur-muhabbet-sohbet-konusu-382484.html
Ramazan ile ilgili bölümde burası
Ramazan Genel