:angry:
MasteLaa Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ben Çıkıyorum İyi Günler Genişletmek için tıkla ... İyi günler canım , biricik ablacım
~ FatoŞ ~' Alıntı: Ben Çıkıyorum İyi Günler Genişletmek için tıkla ... İyi günler canım , biricik ablacım
MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: ben geldım Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Pelin ablacım nasılsın ?
MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: iyiyim cnm sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de çok iyiyim teşekkür ediyorum
pelın_' Alıntı: iyiyim cnm sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de çok iyiyim teşekkür ediyorum
MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: çok sıcak burası ya ölcem nefes alamıyoz Genişletmek için tıkla ... Dün burası yağmurluydu ablacım
pelın_' Alıntı: çok sıcak burası ya ölcem nefes alamıyoz Genişletmek için tıkla ... Dün burası yağmurluydu ablacım
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Uykum gelmiyor yahu Genişletmek için tıkla ... Canım abicim gözlerini kapat uyumasanda gözlerin dinlenir Müzik dinle mesela
TheM-CK' Alıntı: Uykum gelmiyor yahu Genişletmek için tıkla ... Canım abicim gözlerini kapat uyumasanda gözlerin dinlenir Müzik dinle mesela
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Canım abicim gözlerini kapat uyumasanda gözlerin dinlenir Müzik dinle mesela Genişletmek için tıkla ... Şarkı dinliyorum. Bu sefer de aklıma şiir geliyor. Hemen buraya dönüp şiir yazıyorum
MasteLaa' Alıntı: Canım abicim gözlerini kapat uyumasanda gözlerin dinlenir Müzik dinle mesela Genişletmek için tıkla ... Şarkı dinliyorum. Bu sefer de aklıma şiir geliyor. Hemen buraya dönüp şiir yazıyorum
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Şarkı dinliyorum. Bu sefer de aklıma şiir geliyor. Hemen buraya dönüp şiir yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Çok enteresanmış canım abim
TheM-CK' Alıntı: Şarkı dinliyorum. Bu sefer de aklıma şiir geliyor. Hemen buraya dönüp şiir yazıyorum Genişletmek için tıkla ... Çok enteresanmış canım abim
FatoŞ Üye MasteLaa' Alıntı: Çok enteresanmış canım abim Genişletmek için tıkla ... Baya Enteresan Evet
-efşan Üye Tamam pelin_ - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Çok enteresanmış canım abim Genişletmek için tıkla ... Duygu adamıyız biz
Tamam pelin_ - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Çok enteresanmış canım abim Genişletmek için tıkla ... Duygu adamıyız biz