??? Kolay gelsin Paşam.

Uyarmam gerekiyor mu sence?
Eywallah doğalfelaket stayla![]()
![]()
Uyarmam gerekiyor mu sence?

evet rap katliamına hoş geldiniz[video=youtube;IL_gpuVAo7E]http://www.youtube.com/watch?v=IL_gpuVAo7E&feature=related[/video]

evet rap katliamına hoş geldiniz![]()

yetenek sizsinize çıkan bir çocuk vardı ya diyordu ya şarkılar yazarım içinde aşk sözleri geçer haa
Ben mobildem açamadım adem ne var?![]()

yetenek sizsinize çıkan bir çocuk vardı ya diyordu ya şarkılar yazarım içinde aşk sözleri geçer haa![]()

tamam pişmanız teslim oluyoruzSize iki doz ajdar dinletirim hayattan banlarsınız kendinizi![]()

12 saat şarjda bırakıp opera mobile ile 1.5g dosya indirdim telefon acayip ısınıyor.
Tamam.Size iki doz ajdar dinletirim hayattan banlarsınız kendinizi![]()
usta tam çay içerken yorumunu gördümbendede ısınıyor. 75 mb indiriyom kisin oduna komure para vermeden ısıniyom.

ben de sürekli şarjda tutuyorum ya eğer durmazsa üstümde bi sıkıntı bi gereksiz bi acı bi gariplik![]()

usta tam çay içerken yorumunu gördüm![]()
![]()
fena güldürdün yacay ile guzel gider. Bu espiriyi forumda gordum. Yapayim dedim.

bendede ısınıyor. 75 mb indiriyom kisin oduna komure para vermeden ısıniyom.
ben şantiyede film download ediyorum koğuşu ısıtıyorum arkadaşlar isyana bağlıyor terledik kapat şu telefonu diye

sen gene iyisinben şantiyede film download ediyorum koğuşu ısıtıyorum arkadaşlar isyana bağlıyor terkedik kapat şu telefonu diye
![]()
![]()

sen gene iyisinben şantiyede film download ediyorum koğuşu ısıtıyorum arkadaşlar isyana bağlıyor terledik kapat şu telefonu diye
![]()
![]()