Kernel Kurmak Hakkında Birkaç Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Kernel Kurmak Hakkında Birkaç Soru
Arkadaşlar, birkaç dakika sonra zeta rom 3.1 kuracağım fakat, bunun üzerine siyah kernel 3.3.2'de kurmak istiyorum. Uyumsuzluk sorunu çıkartır mı hiçbir fikrim yok. Yardımlarınızı bekliyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hiç kernel kurmadım ama romun uzantısının kernelle uyumlu olması gerekiyor bildiğim kadarıyla.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cevap için. Biraz daha bilgi lazım, düzgün atamadığım için cihaz half brick olsun istemiyorum.

hotlock

hotlock

Üye
romunuz kernelle uyumsuz çalışablr kurduğnz rom un kernelini kullanmakta fayda var.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
romunuz kernelle uyumsuz çalışablr kurduğnz rom un kernelini kullanmakta fayda var.

Teşekkürler. Neyse bende rom'un içindekini kullanırım bari. Ama yinede öğrenmek istiyorum. Zeta Rom'da Speedmod var. Ben bunu silip nasıl Siyah Kernel kurabilirim. Wipe Dalvik Cache ile falan mı?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Teşekkürler. Neyse bende rom'un içindekini kullanırım bari. Ama yinede öğrenmek istiyorum. Zeta Rom'da Speedmod var. Ben bunu silip nasıl Siyah Kernel kurabilirim. Wipe Dalvik Cache ile falan mı?

Romun XDA da konusu var ise oradan sorabilirsin

klongs

klongs

Üye
ultimate scriptle önce flaşla sonra istediğin kerneli kurarsın

cukuleaks

Üye

Speed mod var ve siliyosun oylemi? Xda developer sitesinde en ii kernel anketi yapmislar 7-8 tane kernel var oylarin nerdeyse %90 ile speedmodda. Ben ariorm bulamiorm galaxy s se gore . Belliki guzel bi kernel. Ama suan kullandigimda gayet mukemmel. Devil kernel kullaniorm 1.4 ghz

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Speed mod var ve siliyosun oylemi? Xda developer sitesinde en ii kernel anketi yapmislar 7-8 tane kernel var oylarin nerdeyse %90 ile speedmodda. Ben ariorm bulamiorm galaxy s se gore . Belliki guzel bi kernel. Ama suan kullandigimda gayet mukemmel. Devil kernel kullaniorm 1.4 ghz

speedmod ile siyah kernel arasında kalmıştım. Siyah daha ağır basmıştı bana göre fakat kernel değiştirmekle uğraşamayacağım için speedmod'da karar kıldım. Bir ara klongs'ûn önerdiği ultimate script programı ile denerim. Yardım eden herkese teşekkürler.

cukuleaks

Üye
speedmod ile siyah kernel arasında kalmıştım. Siyah daha ağır basmıştı bana göre fakat kernel değiştirmekle uğraşamayacağım için speedmod'da karar kıldım. Bir ara klongs'ûn önerdiği ultimate script programı ile denerim. Yardım eden herkese teşekkürler.
Onemli degil. Bu root konularinda falan sorun olursa ozelden yardim ederim:)

fnldstntn

Üye
Romun konusunda uyumlu veya uyumsuz olduğu kerneller yazması gerek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt