N.o.v.a 3 (NEAR ORBIT VANGUARD ALLIANCE)v1.0.5 APK+SD

Sponsorlu Bağlantılar

focus1

Üye
Arkadaşlar Xperia Ray ile denenmiştir sorunsuz oynamaktadır..

izanagi

Üye
xperia x10i'de çalışıyor bilginize
teşekkürler

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 de datayı wirelessdan çektim çalışıyor

pcwolf

pcwolf

Üye
Arkadaşlar birinizin de takılıp geçemediği bölüm yok mu, ice and fire gibi?

Dampierre

Dampierre

Üye
galaxy s2 de 20-25 fps arası seyrediyor oyun, ara sıra 10-15 bile oluyor, hiç akıcı değil. İnternetten başka oynayan insanlara falan baktım onlarınkide öyle. Sorunun kaynağı Mali 400'ün bu oyunda 267 mhz de değil de, düşük performans modu olan 160 mhz de çalışmasıymış. Root'u olanlar tegrak overclock programı ile gpu hızını 267 ye sabitlesin. %100 sorun çözülür mü bilmiyorum, daha deneyemedim, pazartesi telefonu garantiye vermeyecek olsam deneyeceğim fakat kamerenın içinde bulunan lanet fabrikasyon atığı garantiye yollamak zorunda bıraktı beni. Root falan sorun çıkartır garanti.

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
linkler kontrol edilmiştir:oke:

Yigit315

Yigit315

Üye
X10da deneyen yok herhalde. Aksam bi deneyim tesekkurler :D

cukuleaks

Üye
Galaxy s. Ekle dostum.

kaan7878

kaan7878

Üye
Arkadaşlar Xperia Ray ile denenmiştir sorunsuz oynamaktadır..

yav arakadaş sen sd dosyasını nasıl yükledin bir yazarmısın ben wifi den çekmeye çalıştım olmuyorrr. kendi kafasına göre bir yeede kesiyor ve 65 mb dan devam ediyor.

kozan4242

Üye
nexus için nasıl yükleyecez ?

bilal61

bilal61

Üye
tesekkurler

MaxiHan

MaxiHan

Üye
teşekkürler :)

jamshot

Üye
splus var 2 gb sd sini indirdi ama checking licence da kalıyor

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Emegine saglik. Guzel oyun ben belli bir yerinden sonra ilerleyemedim sildim :)

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
i9003 için apk dosyası yokmu:bilmm

valent

valent

Üye
Xpeia neo kasım kasım kasıyor adreno 205 bu oyunda tırt ilk defa neo bu oyun da kastı grafikleri çok sağlam bu oyunu adam gibi oynamak için xperia s almak gerek galaxy s2 de bile kasar bu oyun sonuçta gafik işlemcimiz aynı

jamshot

Üye
apk yukle wifi ile çek dosyayi

- - - Eklendi - - -

LUCK PATCHER KULLAN

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

:rica:

hocam lucky patcher yükleyemedi telefon internette de nasıl kullanılacağı hiç yazmıyor oyunlarda. benim cihazda root rom felan yok ne olduklarını da bilmiyorum, bu konuda yapabileceğimiz bişi var m? lucky patcher ı nasıl kullanacağımı anlatan bi link varsa paylaşırsanız sevinirim çünkü ben bulamadım

Üst Alt