tüm sürümlerini oynayabiliyormusun usta?Heeey hey.Millet nova mova götürüyor biz anca ninja fruit![]()

arkadaşım lisans sorunu aldım durmadan checking license diyor napacağım ?
galaxy s2 kullanıcıları bu apkyi denesin çalışıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sordum iptal etmis ozan
oo çok karışık direk olaya girmiyonuz yaniapk olarak atıyoruz sonra sd dosyasını android dataya atıyoruz açıyoruz

arkadaşım lisans sorunu aldım durmadan checking license diyor napacağım ?
hah işte aynı hatayı veriyo bende de
Bir üyenin kafadan bana attığı MediaFire linkinden indirdiğim APK direkt çalıştı 
ozaman o apk linlini bizimlede paylaşırsan memnun oluruz
Bende niye olmuyorBir üyenin kafadan bana attığı MediaFire linkinden indirdiğim APK direkt çalıştı
![]()
cünkü lucky patcher le de denesemde olmuyor belli başlı oyunlar olyuor mesala nova 3 veya order and chaos online gibi çığır açmış oyunlarda yinede lisansı kaldıramıyor ama nova 3 ün lisanssız olduğuna eminim
nerden bulduysanız bizimlede paylaşın yeterki şu oyunu oynamak istiyorum
ozaman o apk linlini bizimlede paylaşırsan memnun oluruzcünkü lucky patcher le de denesemde olmuyor belli başlı oyunlar olyuor mesala nova 3 veya order and chaos online gibi çığır açmış oyunlarda yinede lisansı kaldıramıyor ama nova 3 ün lisanssız olduğuna eminim
nerden bulduysanız bizimlede paylaşın yeterki şu oyunu oynamak istiyorum
![]()
oo çok karışık direk olaya girmiyonuz yani![]()

Google Android. Gen sitesinden alıntı yapıyorsunuz ve kendiniz upload etmiş gibi yayımliyorsunuz. Yaptığınız ayıp sizi emeğe saygı göstermeye çağırıyoruz.
Google Android. Gen sitesinden alıntı yapıyorsunuz ve kendiniz upload etmiş gibi yayımliyorsunuz. Yaptığınız ayıp sizi emeğe saygı göstermeye çağırıyoruz.