N.o.v.a 3 (NEAR ORBIT VANGUARD ALLIANCE)v1.0.5 APK+SD

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Heeey hey.Millet nova mova götürüyor biz anca ninja fruit :)

• Beğen
Tepkiler: ishak388 ve canerabi

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
klongs

klongs

Üye
galaxy s2 kullanıcıları bu apkyi denesin çalışıyor

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 kullanıcıları bu apkyi denesin çalışıyor

hocam konuya ekledim linki bide oyunu çaliştiran ve çaliştiramayan arkadaşlar telefon modelinizi verin listeye ekliyeyim

doctorrr

doctorrr

Üye
siz bu oyunları nasıl yüklüyorsunuz biz sis halinde atıyoruz tıklıyoruz üstüne çat diye yüklüyor sizdede öylemi ? :)

klongs

klongs

Üye
apk olarak atıyoruz sonra sd dosyasını android dataya atıyoruz açıyoruz

klongs

klongs

Üye
sordum iki aynı konu dedi benimkinde sd dosyaları vardı dedim tekrar acaba onayladı dedi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

yasinzz

Üye

Bende niye olmuyor :allalla: Bir üyenin kafadan bana attığı MediaFire linkinden indirdiğim APK direkt çalıştı :hmmm
ozaman o apk linlini bizimlede paylaşırsan memnun oluruz :) cünkü lucky patcher le de denesemde olmuyor belli başlı oyunlar olyuor mesala nova 3 veya order and chaos online gibi çığır açmış oyunlarda yinede lisansı kaldıramıyor ama nova 3 ün lisanssız olduğuna eminim :) nerden bulduysanız bizimlede paylaşın yeterki şu oyunu oynamak istiyorum:vur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ozaman o apk linlini bizimlede paylaşırsan memnun oluruz :) cünkü lucky patcher le de denesemde olmuyor belli başlı oyunlar olyuor mesala nova 3 veya order and chaos online gibi çığır açmış oyunlarda yinede lisansı kaldıramıyor ama nova 3 ün lisanssız olduğuna eminim :) nerden bulduysanız bizimlede paylaşın yeterki şu oyunu oynamak istiyorum:vur

Paylaştım zaten: http://www.maxicep.com/android-oyun...ormal-oyunlar-surekli-guncel-konu-650004.html

wargnerm

Üye
Google Android. Gen sitesinden alıntı yapıyorsunuz ve kendiniz upload etmiş gibi yayımliyorsunuz. Yaptığınız ayıp sizi emeğe saygı göstermeye çağırıyoruz.

karmaskesi

Üye
yaw arkadaslar s2 var bnde. turbobit linkindeki apk yı indirdim.. sd sini yukledim ama lisans sorununda takıldı kaldı. lucky patcherla tam olarak nasıl bu sorunu gideririz? programı kullandım. yaptıgım işlem su:
programı actım, nova3 ü sectim acılan menuden "lisans kontrolunu kapat" dedim. sonra "otomatik uygula" tıladım bir sure bekledi ve sadece 2 tane yeşil renkli N1 ve N3 model yama basarılı dedi... oyunu actım hala lisans sorunu :(
bu luck patcher tam olrak nasıl kullanılıyor ve herhangi bir uygulamanın kilidinin kıırıldıgını nasıl anlarım yardımcı olursanız sevinirim

serkansenel

Üye
galaxy note apk kurdum sd yide kendi yukledi sorunsuz oynuyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Google Android. Gen sitesinden alıntı yapıyorsunuz ve kendiniz upload etmiş gibi yayımliyorsunuz. Yaptığınız ayıp sizi emeğe saygı göstermeye çağırıyoruz.

Siz'li konuşmuşsun, dikkatli ol. Bende paylaştım, benide katıyormuş hissi sezdim. Arkadaşın bir açıklaması vardır.

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim ben benim upload larım demedim tamammı alıntı yazıyor konunun altında

Üst Alt