Telefon Tavsiyesi SE Neo V vs Samsung Wonder

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
:hmmm

amcalu1

amcalu1

Üye
Galaxy w sadece kağıt üzerinde iyi yazılım olarak neo v üstün şoyle soylim mesela millet 1gb ekran kartını 512 lik ten iyi sanıyor ve ati 5450 alıyor ama 512 mb lık 5650 nin yanına bile yaklasamz böyle bir durum oyun, kamera,müzik için aliyorsan neo v al

avcitalip

avcitalip

Üye
neo v biraz fazla radyasyon yayıyor tek eksiği bu onun haricinde wonder'dan üstünmüş fakat ben olsam wonder alırdım sonuçta radyasyon oranları daha az...

enes-1907

enes-1907

Üye
neo v biraz fazla radyasyon yayıyor tek eksiği bu onun haricinde wonder'dan üstünmüş fakat ben olsam wonder alırdım sonuçta radyasyon oranları daha az...
bnce radyasyonda çok bişi farketmez her türlü arkadaş telefonu yanında ayırmayacak

amcalu1

amcalu1

Üye
Neo v nin sar değeri çok mu büyük

avcitalip

avcitalip

Üye
bnce radyasyonda çok bişi farketmez her türlü arkadaş telefonu yanında ayırmayacak
Neo v nin sar değeri çok mu büyük

Evet Radyasyon Değeri Sonylerin Genelinde Yüksek Bu Linkten Tüm Telefonların Radyasyon Değerlerine Bakabilirsiniz ; http://www.maxicep.com/cep-telefonl...n-degerleri-surekli-guncellenecek-655778.html

Yarı Yarıya Fark Ediyor :

Neo V : 1,100 Watt/KG
Wonder : 0.517 Watt/KG

ozakin70

ozakin70

Üye
Demin Google Playde Film İzle HD diye bir programın güncellemesini indiriyordum o güncellerken bende yorumları okuyordum bir adam programın Galaxy W de kastığını söyledi çok garipsedim bence Galaxy W alma :oke:
EDİT: Temple Run oyununa yazmış yorumu
:ehe

telefondan anlamayan hödüğün tekidir ben geçen hafta aldım galaxy wonder ı tık demedi temple run oyununuda oynadım hiç donma olmadı ama oyunu beğenmedim sildim daha çok yarış türü seviyorum telefonda mesala hot pursuit nfs shift asphalt 6 filan çokta güzel

avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

telefondan anlamayan hödüğün tekidir ben geçen hafta aldım galaxy wonder ı tık demedi temple run oyununuda oynadım hiç donma olmadı ama oyunu beğenmedim sildim daha çok yarış türü seviyorum telefonda mesala hot pursuit nfs shift asphalt 6 filan çokta güzel

üstteki resmi yanlışlıkla paylaştım ama harbiden adam öyleymiş haa:zuhaha:

ozakin70

ozakin70

Üye
Arkadaşlar belirttiğim gibi ne zamandır telefon alıcam ama hala alamadım nedeni ise 2 telefon arasında kalmam yaklaşık 1 hafta önce wonder almaya karar verdim siteye giriyim bi dedim girmez olaydım kafam karıştı özellik olarak wonder çoğu şeyde + özellikte olmasına rağmen bazı arkadaşlar sürekli kastığını falan söylemiş oyunlardan çıkınca wigdetler geç geliyor falan bazıları neo v de böyle bişey olmadığını söylemiş kullananlardan + ve - leri söylemelerini istiyorum

arkadaşım bende wonder war her gün şarjını sömürüyorum oyunlar uygulamalar zaten netten çıkmıyorum tv izliyorum kasmada olmuyor ha bi ısınmada sıkıntı war o zaten hepsinde var:')
galaxy w nin kötülenmesinin tek sebebi millet kendi telefonunu övecek tabi yorumlarda öyle görüyorum wonder daha pek piyasa yapmadı e s2 cilerde hala üstün görüyor wonderdan bilmiyolarki tesk sonuçlarını:oke:

- - - Eklendi - - -

yanlış anlaşılmasın s2de süper makina özellikle ben kasasına vuruldum...

enes-1907

enes-1907

Üye

arkadaşım bende wonder war her gün şarjını sömürüyorum oyunlar uygulamalar zaten netten çıkmıyorum tv izliyorum kasmada olmuyor ha bi ısınmada sıkıntı war o zaten hepsinde var:')
galaxy w nin kötülenmesinin tek sebebi millet kendi telefonunu övecek tabi yorumlarda öyle görüyorum wonder daha pek piyasa yapmadı e s2 cilerde hala üstün görüyor wonderdan bilmiyolarki tesk sonuçlarını:oke:

- - - Eklendi - - -

arkadaşım ben şimdi wonderin işlemci entegresinin 1 ghz olduğunu ve 1.4 e samsung tarafından yazılımla çıkarıldığını söylüyorum sence ben xperia neo kullandığım için mi söylüyorum gerçek bu ...ayrıca sony nin arayüzü samsungtan kat kat daha iyi göz görüo ben wonder kötü demiyorum ama bu aralar maxicep foruma iyi bak herkes wonderle ilgili bi şikayet açmış yani..

PriZm

PriZm

Üye
Neo V S1 ile karşılaştırılabilir.Galaxy W ile değil.

avcitalip

avcitalip

Üye
wonder bence sınıfının en iyisi,öyle fazla oyun oynamayanlar için ideal bir telefon gibi görüyorum...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

nasıl yani wonder s2 den dahamı iyi ? saçmalama...

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Galaxy W S2 nin yanından geçemez Sar dışında Neo V galaxy W den daha ūstün işlemci sizi yanıltmasın

ozakin70

ozakin70

Üye
gerilime gerek yok arkadaşlar:aman2: ben s2 de kullandım ama memnun kalmadım ve şimdide herkese kötülüyorum bilmiyorum belkide benim makinada bi sorun vardı garantiyede gitti geldi memnun olmadım bu benim görüşüm arkadaş wonder mı neo V mi diyor ben de wonder diyorum :oke:

- - - Eklendi - - -

buyrun siz karar verin

berkogame

berkogame

Üye
neo v kullanıyorum, gayet memnunum her uygulamayı sorunsuz oynuyorum ve telefon boyutlarında ele oturan bir telefon, şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım bence neo v almalısın, herkesde samsung var zaten. :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Panpa bende satım s2 yi wonder alim madem.kağıt üstünde wonder iyi quadrant testlerine falan bakmadın herhalde sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt