:d:
Enes Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: geliverin gari Denizli günlerim geldi aklıma Genişletmek için tıkla ... konuşmaları çok güzel ya
Pondusss' Alıntı: geliverin gari Denizli günlerim geldi aklıma Genişletmek için tıkla ... konuşmaları çok güzel ya
Amaru Shady Üye TheFenomen' Alıntı: konuşmaları çok güzel ya Genişletmek için tıkla ... her yörenin güzel. 7 bölgeye de gittim ben. Her birinin ayrı güzelliği var .
TheFenomen' Alıntı: konuşmaları çok güzel ya Genişletmek için tıkla ... her yörenin güzel. 7 bölgeye de gittim ben. Her birinin ayrı güzelliği var .
ismail Üye hidayet02' Alıntı: Ne Fark Eder? Ha Denizli Ha Muğla Komşu Değlllermi? Genişletmek için tıkla ... Öyle olsun dostum seni mi kırcaz
hidayet02' Alıntı: Ne Fark Eder? Ha Denizli Ha Muğla Komşu Değlllermi? Genişletmek için tıkla ... Öyle olsun dostum seni mi kırcaz
Amaru Shady Üye ismail0100' Alıntı: muğla ulan bu konuşma Genişletmek için tıkla ... sadece orada öyle konuşulmuyor
Enes Üye Konu Sahibi ylnzadam' Alıntı: birini bulabildizmi gari Genişletmek için tıkla ... bulumadık gari