İki hafta önce Galaxy SII almıştım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rammstein

Rammstein

Üye
    Konu Sahibi
İki hafta önce Galaxy SII almıştım...
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 10.06.12 tarihinde GSII aldım ve ekranda yanma olduğundan Telpa'ya geri gönderdim. Bugün konuştuğumda telefonun değişeceğini söylediler para iadesi istediğimde de öncelikli tercihin değişim olacağını söylediler. Bir seçenek daha sundular o ise Galaxy SIII...
Nokia E6'mı satıp üzerine 1000 lira daha ekleyerek sıfır GSII almıştım. Fatura tutarım 1590TL GSIII 1999TL para pek önemli değil de.. Sizce GSIII alınır mı? yani aradaki 409TL fark ödenip? Olumlu veya Olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum. Salı gününe kadar son kararı vermem gerekiyor. (Boyutları ve taşınabilirliği de göze alarak GSII mi GSIII mü?)

- - - Eklendi - - -

Hiç gs3 kullanan yok mu şimdi?

canoute

Üye
alınır bence

İncİnat

İncİnat

Üye
kesinlikle galaxy s3 :oke: boyutundan ben de korkmustum ilk basta ama cok da sorun olmuyor

Matador03

Matador03

Üye
Uçurum gibi bir fark yok ama almaya değecek kadar var :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
değer bence. Para önemli değilse al :)

Rammstein

Rammstein

Üye
    Konu Sahibi
değer bence. Para önemli değilse al :)
Para önemli tabii ki yani aradaki fark o kadar fazla değil. Örneğin gs2yi 1000 liraya vermiş olsaydım 1000 lira daha ödeyecektim. Yani tamamen düz mantık. Teşekkür ediyorum arkadaşlar değerli yorumlarınız için.

codblackops2

codblackops2

Üye
Para sorun değilse almanı tavsiye ederim.Eğer maddi durumun orta halli ise gerek yok bence 400tlye.Sonuçta aralarında dağlar kadar fark yok :oke:

ahmetay74

ahmetay74

Üye
para var diyosan al. ama bence 1590 tl yi geri alman daha iyi olcaktır. (saçmalamadım inşallah :/ )
onun üstüne 200 tl ekleyip alırsın S3 ü.

Rammstein

Rammstein

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende öyle yapmayı planlıyorum. Şimdi telefon ücret iadesi için onay bekliyor eğer onay çıkmazsa S3 isteyeceğim farkını vererek.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
kesinlikle S3 çünkü Dünyanın en iyi ilk 3 smartphone'undan birisi

• Beğen
Tepkiler: Rammstein
kingarmada

kingarmada

Üye
s2 java mı destekli

- - - Eklendi - - -

samsung star 2 java mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...