aa bak şu bilmem kaç cigahez aa bissürü çekirdek :) :kop2:
ia.phlvn Üye aleranol' Alıntı: aa bak şu bilmem kaç cigahez aa bissürü çekirdek Genişletmek için tıkla ...
Del Rey Üye Katy Lumia 900 elinde müthiş yakışmış. Gelecek kliplerinde Lumia 900 Magenta kullan bence.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap mahmut4545' Alıntı: Telefonlar güzelmis Genişletmek için tıkla ... BB hepsi
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap akasya durağındaki şöför kadir; iphone 4s kullanıyordu. bir ara çalıştığım hastaneye gelmişti,elinde görmüştüm. - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Ben de Desire Z kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... bende nokia e7
akasya durağındaki şöför kadir; iphone 4s kullanıyordu. bir ara çalıştığım hastaneye gelmişti,elinde görmüştüm. - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Ben de Desire Z kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... bende nokia e7
Cihanî Sultan Üye FirstPioneer' Alıntı: Katty'nin telefonundan çok başka bir yeri ilgiyi toplamış bu fotoğrafta Genişletmek için tıkla ...
FirstPioneer' Alıntı: Katty'nin telefonundan çok başka bir yeri ilgiyi toplamış bu fotoğrafta Genişletmek için tıkla ...
15097 Üye Rambo_FT' Alıntı: Blackberry'i hava olsun diye alıyorlar. Kullanmasını bile bilmezler Çok tipsiz çıkmış Genişletmek için tıkla ... normalde de tipli değilki zaten - - - Eklendi - - - FirstPioneer' Alıntı: Katty'nin telefonundan çok başka bir yeri ilgiyi toplamış bu fotoğrafta Genişletmek için tıkla ... bencede
Rambo_FT' Alıntı: Blackberry'i hava olsun diye alıyorlar. Kullanmasını bile bilmezler Çok tipsiz çıkmış Genişletmek için tıkla ... normalde de tipli değilki zaten - - - Eklendi - - - FirstPioneer' Alıntı: Katty'nin telefonundan çok başka bir yeri ilgiyi toplamış bu fotoğrafta Genişletmek için tıkla ... bencede
avcitalip Üye ben ünlü olsam 3 tane telefonum olurdu ; Turkcell : Samsung Galaxy SIII Vodafone : Iphone 4S Avea : Sony Xperia S - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: normalde de tipli değilki zaten - - - Eklendi - - - bencede Genişletmek için tıkla ...
ben ünlü olsam 3 tane telefonum olurdu ; Turkcell : Samsung Galaxy SIII Vodafone : Iphone 4S Avea : Sony Xperia S - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: normalde de tipli değilki zaten - - - Eklendi - - - bencede Genişletmek için tıkla ...
skylinegti Üye ünlüler o telefonları kendileri seçmiyordur kesin sporsor şirketler hediye olarak veriyordur
avcitalip Üye skylinegti' Alıntı: ünlüler o telefonları kendileri seçmiyordur kesin sporsor şirketler hediye olarak veriyordur Genişletmek için tıkla ... (bkz.Ajda Pekkan = Samsung Galaxy SIII) özel kapaklı bir biçimde hediye ettiler hemde
skylinegti' Alıntı: ünlüler o telefonları kendileri seçmiyordur kesin sporsor şirketler hediye olarak veriyordur Genişletmek için tıkla ... (bkz.Ajda Pekkan = Samsung Galaxy SIII) özel kapaklı bir biçimde hediye ettiler hemde