N8 telefonumu arabada biraktim 1 saat sonra geldiğimde açilmadi sicaktan mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yose99

Üye
    Konu Sahibi
N8 telefonumu arabada biraktim 1 saat sonra geldiğimde açilmadi sicaktan mi?
Arkadaşlar telefonumu bugün arabada biraktim döndüğümde ise aracin içi biraz sicakti ve telefonu aldim elime açamadim sizce ne yapabilirim daha 1 sene garantisi var ama garantiye versem içindekiler silinecek silinsin istemiyorum ne olur yardimci olun

Hami-Bey

Üye
batarya sök çıkar kesin olur açılır

codblackops2

codblackops2

Üye
Şarjı bitmiş olamaz mı?Şarj cihazına bağlayıp tekrar açmayı deneyin.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kuzum şarj takmayı dene hiç olmadı servise götürürsün ...Bir sorun olacağını sanmıyorum .. :) İyi Forumlar..

franzliszt

franzliszt

Üye
aynen bataryadandır n8 gibi cihazsa hele sıcakla alakası yoktur

Yose99

Üye
    Konu Sahibi
bataryayı söktüm taktım açılmadı şarj almıyor bilgisayar görmüyor bugüne kadar hangi teli servise yolladıysam format atıp geri gönderdiler servisede yollayamıyorum :((

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bataryayı söktüm taktım açılmadı şarj almıyor bilgisayar görmüyor bugüne kadar hangi teli servise yolladıysam format atıp geri gönderdiler servisede yollayamıyorum :((
Bu sefer format atmazlar kuzum eğer şarj almıyorsa bataryanın algılandığı yerde de bozukluk olabilir ki bu format ile düzelmez :)

15097

15097

Üye
hâlâ açılmıyor mu?eğer hâlâ açılmıyorsa ve fotograflar/videolar/sesler hafıza kartındaysa bence servise götür.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
sarj algılamıyorsa cidden sorun olabilir. servis en iyisi

Yose99

Üye
    Konu Sahibi
beyler eyvallah ta konuyu baştan sona okuyun verimli hiç bir cevap yok beni yanlış anlamayın hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim ama istesem garanti kapsamında teli değiştirtebilirim bile ama maksadım belgelerimi fotolarımı felan kurtarma anlayacağınız bana teknik bilgi lazım mesela bazı programlar tel hiç açılmasa bile içindeki belgeleri görüntüleyebiliyor pc de bu şekilde kurtarımlar yapılabiliyor bana bu tarz konuda bilgisi olan arkadaşların vereceği öneriler program isimleri felan lazım örnek nemesis bu tür proglara hakim kişiler bana yardımcı olabilir çünkü bu proglar tel kapalı olsa bile teli okuyabilir hem servise götürsem öncelikle hard formatla sorunu çözmeyi denerler olmazsa diğer yollara başvururlar bu yüzden servis son çare

MasteLaa

MasteLaa

Üye
beyler eyvallah ta konuyu baştan sona okuyun verimli hiç bir cevap yok beni yanlış anlamayın hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim ama istesem garanti kapsamında teli değiştirtebilirim bile ama maksadım belgelerimi fotolarımı felan kurtarma anlayacağınız bana teknik bilgi lazım mesela bazı programlar tel hiç açılmasa bile içindeki belgeleri görüntüleyebiliyor pc de bu şekilde kurtarımlar yapılabiliyor bana bu tarz konuda bilgisi olan arkadaşların vereceği öneriler program isimleri felan lazım örnek nemesis bu tür proglara hakim kişiler bana yardımcı olabilir çünkü bu proglar tel kapalı olsa bile teli okuyabilir hem servise götürsem öncelikle hard formatla sorunu çözmeyi denerler olmazsa diğer yollara başvururlar bu yüzden servis son çare
Telefonu bilgisayara takmayı denedin mi kuzum ?? Dosyaları görüntülemek amacıyla ?

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bazen benimkide güçten şarjı takıyorum tepki vermiyor Pc ye bağlayınca şarj alıyor ve daha sonraki priz şarjları da düzelmiş oluyor çok nadirde olsa N8 lerde böyle bir sorun var
USB den şarjı dene

atoubo

atoubo

Üye
Arabanın markası ne ????

aleranol

aleranol

Üye
eğer telefonuna dead phone usb atarsan ve bilgilerin depo daysa telefonu kurtarabilirsin. Bilgileri de daha sonra alabilirsin pcden. Ama bir sorun var. O da pc ti görmüyormuş. Bence garantiye ver garanti formuna da gerekirse bilgiler silinain mi seçeneğini hayır de. Adamlar aleti yapıp keyfi olarak formatlıyorlar. Hesapta işinin uzmanı :P

Yose99

Üye
    Konu Sahibi
ne arabası ne alakası var şahin olsa ne olur bmw olsa ne? şimdi benim merak ettiğim ben bunu servise yollasam onlar bilgisayara okutabilecek benim istediğim onların kullandığı programı ben kullanayım

polo128

Üye
Konuyla alakalı degıl ama kuzum tatlım vs gibi hitap sekıkllerı cok ıtıcı kıeger bayan degılsenız :D Cınsıyetınız ne ? Ben bu forumda hıc bayan gormedım de sorumu bu yuzden sordum ıyı forumlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt