Nokia web tarayıcı hata veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redhot

Üye
    Konu Sahibi
Nokia web tarayıcı hata veriyor
Normalde web tarayıcısı olarak opera mini kullanıyorum ama, bir yerden dosya indirdiğimde aç dediğim zaman hemen nokianın kendi tarayıcısından açılıyor. Dün de buradan bir program indirdim, açarken Ağ geçidi cevap vermiyor hatası verdi. Wi-fi la bağlanmıyorum, 3gyle bağlanıyorum. Telefonu kapatıp açtım, ancak çözülmedi. Format atmak istemiyorum, ne yapabilirim. (Telefon E63)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı sil yeniden yükle operayı en basiti bu.

redhot

Üye
    Konu Sahibi
sorun operada değil ki, normalde opera kullanıyorum ama indirdiğim programlar otomatik nokia webde açılıyor. sorun nokia web in hata vermesi...

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Eger program teline indiyse onu x plore ile açmana dene...
:hmmm

yunus4554

yunus4554

Üye
sorun operada değil ki, normalde opera kullanıyorum ama indirdiğim programlar otomatik nokia webde açılıyor. sorun nokia web in hata vermesi...

Hangi siteden indiriyosun bazı sitelerden inerken dosyalar sorunlu oluyor uzantısı degişik oluyor bazıları .html oluyor sorun o sitededir:)

redhot

Üye
    Konu Sahibi
bu siteden indirdim:)) muzik oynatıcı hem de butun versıyonlarında yaptı aynı seyi

- - - Eklendi - - -

ya o değil de telefon bütün programlarda sertifika hatası veriyor artık. Sorun nerededir?

- - - Eklendi - - -

düzeltme: uygulama ayarlarından sadece imzalı olanları yükle seçenegini değil, "tümü"nü seçtim. Ama hala müzik oynatıcıyı yükleyemiyorum.

yunus4554

yunus4554

Üye
bu siteden indirdim:)) muzik oynatıcı hem de butun versıyonlarında yaptı aynı seyi

- - - Eklendi - - -

ya o değil de telefon bütün programlarda sertifika hatası veriyor artık. Sorun nerededir?

- - - Eklendi - - -

düzeltme: uygulama ayarlarından sadece imzalı olanları yükle seçenegini değil, "tümü"nü seçtim. Ama hala müzik oynatıcıyı yükleyemiyorum.

Telefonunu üst konudan hackle :d:

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Operanın java sürümünü kullanıyorsan böyle olur.SIS uzantılı Symbian sürümünü yükle.

yunus4554

yunus4554

Üye
önce şunu öğrenmek istiyorum, hacklemek telefonuma zarar verir mi? Verirse ne gibi zararlar verir?

Hiçbir zararı yoktur adına bakıp korkma(benim yaptığım gibi) bu işlem sadece imzasız/unsigned uygulamaları yüklemek içindir.Tek kötü yanı yamalardan Open4all(Verdiğim konuya bakarsan ne olduğunu anlarsın) yamasını uygulama yüklemediğin sürece kapat yoksa yanlışlıkla sistem dosyalarını silebilirsin ama kapatırsan hiçbir sorun olmaz dediğim gibi hiç bir dezavantajı yoktur aksine yararlıdır:)

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Hack yaparken anlatımların dışına çıkma ama.Üst konudaki anlatım %100 çalışmaktadır.Benim gibi anlatımların dışına çıkarsan hacklerken keklenirsin :D

ismail

ismail

Üye
soft format at kardeş düzelir olmadı ayarlarla oyna biraz :) hackse çok basit
Al buda teline uygun instalserver.exe yaması.

ismail

ismail

Üye
sadece unsigned uygulamaları yüklemek istiyom diyorsan y:ye klosör aç sys diye onun içinede bin diye klosör aç onun içinede yukardaki yamayı at zipten çıkarıp işlem tamamdır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt