E ........İNTERNET DEMEK H ........ nedir sınırsız internet kullanıyorum
hayinakrep Üye Konu Sahibi E ........İNTERNET DEMEK H ........ nedir E ........İNTERNET DEMEK H ........ nedir sınırsız internet kullanıyorum
place3461 Üye hayinakrep' Alıntı: E ........İNTERNET DEMEK H ........ nedir sınırsız internet kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... şu noktalarla ne ifade ettiğini pek anlamadım özelden bir yaz onları bakim belki yardımcı olabilirim
hayinakrep' Alıntı: E ........İNTERNET DEMEK H ........ nedir sınırsız internet kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... şu noktalarla ne ifade ettiğini pek anlamadım özelden bir yaz onları bakim belki yardımcı olabilirim
bozoklu_66 Üye yasakli değil samsung lar da internete bağlantı esnasında çıkıyor bu yazılar tıpkı nokia lardaki 3.5g gibi
yasakli değil samsung lar da internete bağlantı esnasında çıkıyor bu yazılar tıpkı nokia lardaki 3.5g gibi
place3461 Üye hmm e dediğim edge bağlantısı olabilir ama h konusunda h olan da hspda bağlantısı olabilir
Amaru Shady Üye alpcloud' Alıntı: e edge'dir h hspa'dır muhtemelen. Genişletmek için tıkla ... aynen öyle - - - Eklendi - - - keskin1996' Alıntı: o 3g demek öreninde gelin Genişletmek için tıkla ... hspa ne demek bilmiyorsun, bir de insanları cahillikle suçluyorsun.
alpcloud' Alıntı: e edge'dir h hspa'dır muhtemelen. Genişletmek için tıkla ... aynen öyle - - - Eklendi - - - keskin1996' Alıntı: o 3g demek öreninde gelin Genişletmek için tıkla ... hspa ne demek bilmiyorsun, bir de insanları cahillikle suçluyorsun.
keskin1996 Üye araştır istersen googlede benden daha iyimi bilcen benim teldede var he benim tel 3g li
Amaru Shady Üye keskin1996' Alıntı: araştır istersen googlede benden daha iyimi bilcen benim teldede var he benim tel 3g li Genişletmek için tıkla ... ne demek benden daha mı iyi bileceksin? En iyi sen mi biliyorsun? Bana araştır diyorsun ama kendim bakmaktan acizsin. Buyur: forum.donanimhaber.com/m_32080966/tm.htm mobileburn.com/chtml/definition.jsp?term=HSPA
keskin1996' Alıntı: araştır istersen googlede benden daha iyimi bilcen benim teldede var he benim tel 3g li Genişletmek için tıkla ... ne demek benden daha mı iyi bileceksin? En iyi sen mi biliyorsun? Bana araştır diyorsun ama kendim bakmaktan acizsin. Buyur: forum.donanimhaber.com/m_32080966/tm.htm mobileburn.com/chtml/definition.jsp?term=HSPA