Kanal TNT

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Kanal TNT
Tnt sanırım artık kapatılacak :s kapatılmadan önce çok güzel kıyak yaptı 13:00 16:00 reklamsız ard arda
ben10 yayınladı :heyo:

larten123

larten123

Üye
ahahaha dr ömer çelakılı izleyemeyecek miyiz :kop2:

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
çok üzüldüm yav :) :)

AHMED...

AHMED...

Üye
kapatılma sebebi hakkında bilgi varmı arkadaşlar

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
ben daha yeni duydum kapatılacağını.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
benten mi izliyorsun? avatardaki sen misin=?

juristokrat

juristokrat

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Üzülmedim :)

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
Ohh rahatladim..

spy ghost

spy ghost

Üye
@haydaravısyon iç tüzüğe bağlama olayı şimdi :d: çevrende senin yaşında ( yaşın kaç meçhul) ben10 ten izleyen varmı halen

man20

man20

Üye
:oha: siz çocukluğu yaşayamadınızmı yoksa zevkmi veriyo :oha:
çocukluğumu çok güzel yaşadım. şimdi anlatmiyim burda. benim izlemem sadece zevk. küçük kuzenim izlerken bende yanına gidip izliyorum :) hemde o sırada küçük kuzenimin yanaklarını ısırıp parçalıyorum :D

spy ghost

spy ghost

Üye
çocukluğumu çok güzel yaşadım. şimdi anlatmiyim burda. benim izlemem sadece zevk. küçük kuzenim izlerken bende yanına gidip izliyorum :) hemde o sırada küçük kuzenimin yanaklarını ısırıp parçalıyorum :D
ilginç gerçekten :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
@haydaravısyon iç tüzüğe bağlama olayı şimdi :d: çevrende senin yaşında ( yaşın kaç meçhul) ben10 ten izleyen varmı halen

Ben10 izlemek için yaşıtlarımında izlemesi gerekmiyor. Kendi özgür iradem var bu yanlızca beni baglar
herkez 90dk ızdırap gibi maç izliyor diye bende maç izleyip maç tan mı konuşmam lazım. sanki bir yerden emir geliyor
efendim bu gün şu kanalda şu filim şu gün şu dizi perşembe günü mukakak kurtlar vadsi izlenmeli...
bununlada kalınmıyor izlenen dizinin maçın durum degerlendirlmesi bir hafta sürüyor
kurtlar vadisnde bir uyarı var dizideki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür...
izldigim çizgifilimden farkı ne :) kurtlar vadisi gibi hayal ürünü degil mi

spy ghost

spy ghost

Üye
haklısın şampiyon :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...