N9 a Android yükleniyor da ne oluyor . Gerekli olan şeyleri kullanamıyorsun . Wp yi de düşünme arkadaşım sen git S2 al bence. Wp nin daha ne olduğu belli değil dolu açığı var bug u var![]()

S3 alcağıma iphone iphone alcağıma lumia 900 alırımvideo izleyecem falan diyorsun n9'la sadece izlersin n8 ile aynı zamanda çekersin bile bence değmez çok sade bir telefon tasarımı iyi ama ona laf yok bence s2 falan değil fiyatlarını bilmiyorum şuan ama bütçeyi biraz zorla s3'e bak derim![]()
S3 alcağıma iphone iphone alcağıma lumia 900 alırım
tatlım onlar ilerde düzeltilir.İnternete bi yazın bakalım nokianın wpli telefonlarının kötü yanları diye okumaktan sıkıldım o yazıyı. En basitinden ringtone bile atamıosun. Bilgisayara flash bellek niyetine bağlayamıyorsun. İtunes gibi bir program şart koşuluyor yine (zune).
http://www.n8fanclub.com/2012/05/101-reasons-and-facts-why-not-to-buy.html?m=1
şunu bi okuyun ingilizceniz varsa o zaman nokianın bittiğinü anlarsınız
tatlım onlar ilerde düzeltilir.
tatlım noluyor seni baya asabi gördüm. Bu ne hırçınlıktır böyle. canım biraz sakin ol. Son söylediklerinde haklısın ama wp8 li lumialarda bu küçük sorunlar düzelir. Bencede biraz beklesin ve o telefonları alsın. Şu anki lumiaları almasın.telefon kapalıyken alarm çalmıyor. Kapalıyken şarj edilemiyor. Böyle saçma mühendislik hatalarıyla çıkan bir telefonu almam kusura bakma. Kimseye de tavsiye etmem. Bu sorunlar da yazılımla çözülmez. Tamamen lumia serisinin rezilliğidir. Ben de sevinmiştim nokia ve windows harika olur diye ama bu seri olmadı. Kısmet diğer serilere
tatlım noluyor seni baya asabi gördüm. Bu ne hırçınlıktır böyle. canım biraz sakin ol. Son söylediklerinde haklısın ama wp8 li lumialarda bu küçük sorunlar düzelir. Bencede biraz beklesin ve o telefonları alsın. Şu anki lumiaları almasın.
ayyy kıyamam. tamam tamam takma kafanabenim hırçınlığım size değil nokiaya aslında. O kadar bekledik çıkardığı telefonalara bak. Bu konuda konuşurken ister istemez biraz sinirleniyorum kusura bakmayın.