Sana da selam biricik abim nasılsın

Valla gençler ben kayserideyim eğer sahur da pastırma yerseniz susuzluğun anlamını asıl o zaman öğrenirsiniz![]()
Oruç tutmanın amacı fakirleri anlamaktırValla gençler ben kayserideyim eğer sahur da pastırma yerseniz susuzluğun anlamını asıl o zaman öğrenirsiniz![]()
Tuttuğun oruçtan sonra dert yanılırsa eğer o orucun anlamı kalmaz bence
Ben şahsen susadığım zaman samimi olarak söylüyorum , seviniyorum
Oruç tutmanın tadına o zaman vardığımı hissediyorum 
mantıklı cevabı basit...
inşallah giderim. Özellikle Amerika'yı istememin nedeni farklı toplumlardan insanların bir arada yaşaması. Gözlem yapmak istiyorum aslında![]()
Sana da selam biricik abim nasılsın![]()

Oruç tutmanın amacı fakirleri anlamaktırTuttuğun oruçtan sonra dert yanılırsa eğer o orucun anlamı kalmaz bence
Ben şahsen susadığım zaman samimi olarak söylüyorum , seviniyorum
Oruç tutmanın tadına o zaman vardığımı hissediyorum
![]()

olmadı işte.. Koreli LG sony'e fark attı haberin olsun .. samsung Da LCD pazarında zarar yapnca ( aynı bir display şirketi kurdy ve ayrıldı ) LG gözümde TV de Lider teknosa bayilerine gidince zaten agırlıklı olarak LG ve samsung var ama LG daha agırlıklı...
başka soru 5 inç lik bir ekran gündelik kullanım için uygunmudur.. cevabı vermeden önce bir dizi izle adı ( Roofton Prince ) ...
Çok doğru söylüyorsunaleykümselam kuzu. hamdolsun iyiyim ama çok değil. amma çocuk hasta geldi bu gece ya. biri çıkmadan diğeri giriyor içeri. hepside ateş şikayeti. soruyoruz ne zaman başladı diye. çoğu diyorki sabah başladı. e sabahtan beri nerdeydiniz mübarek![]()
Gece gelmenin en büyük sebeplerinden bir tanesi de bilinçsizlik bence.Sende varolVaroll bee![]()

mantıklı cevabı basit...
osmanlı devletinin uyguladı sistem eyalet sistemi ... eğer gücü isen eyalet sistemi iş görür ama amerika gücünü kaybetsin iç savaş başlayacaktır...
ben gitmek istiyorum, görmek inceleme yapmak, birebir konuşmak.

Çok doğru söylüyorsun5 vakit namaz kılınmadıgı sürece tutulan orucun bir anlamı olmaz diye biliyorum ... namaz dinin direğidir sözü işte tam burda devreye giriyor namaz olmaz ise geriye kalan ibadetleri sırtlayacak dayanak yok direk yok ... Allah bizi affetsin...
Evet hiç bir anlamı kalmaz 
5 vakit namaz kılınmadıgı sürece tutulan orucun bir anlamı olmaz diye biliyorum ... namaz dinin direğidir sözü işte tam burda devreye giriyor namaz olmaz ise geriye kalan ibadetleri sırtlayacak dayanak yok direk yok ... Allah bizi affetsin...
- - - Eklendi - - -
gör tabiki![]()